Politie Gelderland-Zuid

Geweld in park

Nijmegen, 21-04-2010 o Dinsdag aan het begin van de avond, rond zeven uur, zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van mishandeling. In het Julianapark in Nijmegen zouden zij een 37-jarige man uit Nijmegen hebben mishandeld.

Het Julianapark in Nijmegen ligt centraal en meerdere mensen waren aan het begin van de avond getuige van de mishandeling. Er werd de meldkamer in Nijmegen gezegd dat twee mannen kort daarvoor een andere man hadden mishandeld en er vandoor waren gegaan op de fiets. De getuigen wisten de daders goed te omschrijven waardoor agenten in het centrum van Nijmegen ze al snel op het spoor waren. De mannen werden aangehouden bij het opvangcentrum voor thuis- en daklozen aan de Van Schevichavenstraat in Nijmegen.

Bekend
De twee mannen zijn 46 en 29 en verblijven in Nijmegen. Zij zijn aangehouden en in verzekering gesteld voor het plegen van openlijk geweld. Ondertussen heeft de politie de mogelijke toedracht in verklaringen kunnen opnemen. Er zou onenigheid zijn geweest over het achterhouden van drugs. De twee verdachten blijken geen onbekenden van de politie maar staan bekend om hun drugs- en alcoholgebruik. Het slachtoffer, een 37-jarige man uit Nijmegen, was behoorlijk afgetuigd door de twee verdachten. Alle drie verblijven zij in het opvangtehuis. Het slachtoffer werd overgebracht naar het Radboudziekenhuis om aan zijn verwondingen te worden behandeld en heeft inmiddels aangifte gedaan van de mishandeling. (13)

Laatst gewijzigd 21-04-2010 14:57 | © Regio Gelderland-Zuid |