Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Aandacht voor honden bij opening actieweek op Noordereiland

De opening van de actieweek Schoon en Heel op het Noordereiland verliep anders dan het gebruikelijke schoonvegen van pleintjes en planten van bomen en bloembollen. Honden stonden nu in het middelpunt van de belangstelling en hun baasjes mochten gratis advies inwinnen bij twee dierenartsen van WHG Dierenziekenhuis Rotterdam.

Dit gebeurde afgelopen maandagmiddag op het Jan Eleveld bij de start van de actieweek die geldt voor het gebied tussen Prins Hendrikkade, Van der Takstraat, Maaskade en Thorbeckestraat.

Medewerkers van Stadstoezicht deelden verder hondenpoepzakjes uit en portefeuillehouder René Kronenberg ging in gesprek met bewoners over het hondenbeleid. Bovendien mochten de honden met hun baasjes op de foto. Het leukste stel wordt volgende week beloond met een prijs.

De actieweek duurt tot en met maandag 26 april en wordt afgesloten in lunchroom Versus in de Van der Takstraat. De prijs voor de leukste hond-met-baas wordt dan uitgereikt en de resultaten van de actieweek en wijkschouw (31 maart) worden doorgenomen. Een ieder is welkom, voor een hapje en een drankje wordt er gezorgd. Tijd: 19.00-20.00 uur.

Informatie
Meer informatie over de actieweek bij Deborah Heijkoop van deelgemeente Feijenoord, (010) 291 63 43 of 06 13 68 64 70. E-mail: d.heijkoop@feijenoord.rotterdam.nl.

(foto's deelgemeente Feijenoord)