Ingezonden persbericht


Persbericht

's-Hertogenbosch, 26 maart 2010

Autodesk-reseller ICN Solutions organiseert zevende RevitUsers-dag

Autodesk-reseller ICN Solutions organiseert voor de zevende keer een Revit-gebruikersdag voor de leden van het forum RevitUsers.nl. Op woensdag 21 april zullen in het Mercure hotel Utrecht-Nieuwegein gebruikers van Autodesk Revit® bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen. Specialisten van ICN Solutions zullen ook klaar staan om problemen en vragen over de Revit®-programma's te beantwoorden.

Het platform Autodesk Revit® bevat de volgende bouwkundige ontwerppakketten: AutoCAD® Revit® Architecture Suite, AutoCAD® Revit® Architecture Visualisation Suite, AutoCAD® Revit® MEP Suite, en AutoCAD® Revit® Structure Suite. Deze pakketten, en daarnaast Navisworks, Ecotect en de 3B werkmethodiek, zullen uitgebreid aan bod komen tijdens de RevitUsers-dag. ICN Solutions heeft een breed en interactief programma neergezet, waarin onderwerpen zoals diverse gebruikerstoepassingen, uitwisselingsstandaarden en Building Information Management (BIM) de revue zullen passeren.

Een van de belangrijkste onderdelen van de bijeenkomst is de nieuwe Autodesk 2011 release van de Revit®-programma's. Volgens Autodesk is deze 2011 release een van de meest innovatieve versies ooit. Tijdens de RevitUsers-dag laat ICN Solutions de deelnemers kennis maken met de nieuwe features in de Autodesk 2011 WHAT'S NEW sessie.

Roy Steenbakkers van ICN Solutions vertelt waarom ook dit jaar weer een RevitUsers-dag wordt georganiseerd: "In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er grote behoefte is onder Revit®-gebruikers om ervaringen te delen. De combinatie van theorie en praktijk biedt uitstekende aanknopingspunten voor de gebruikers van onze Autodesk-pakketten. Met een gebruikersdag bieden wij als kenniscentrum hen de kans om nog meer uit hun dagelijks ontwerpwerk te halen." Interactie is volgens Steenbakkers een van de succesfactoren van de bijeenkomst: "Onze insteek is het uitwisselen van informatie tussen gebruikers en kenners. Wij roepen daarom onze deelnemers op om met suggesties en ideeën te komen voor de invulling van het programma", aldus Steenbakkers.

De RevitUsers-dag vindt plaats op woensdag 21 april van 12.00 tot 18.00 in Mercure hotel Utrecht-Nieuwegein. Inschrijven is mogelijk via www.RevitUsers.nl.


---