Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Commissaris van de Koningin Karla Peijs opent Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen

9 april 2010

KAMPERLAND / De Commissaris van de Koningin van de Provincie Zeeland Karla Peijs verricht op woensdag 21 april de officiële opening van het nieuwe Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen in Kamperland. Algemeen directeur van Amadore Jerry van Zuijlen kocht dit complex (toen nog 't Veerse Duin geheten) enige maanden geleden, toen de afbouw vlak vóór de ingebruikname werd stilgelegd.

De Kamperduinen omvat 55 luxe 2- en 3-kamerresidenties en 24 hotelsuites, een tweetal boardrooms, een sfeervolle Brasserie Raymondo met bar en zonneterrassen, een parkeergarage en een parkeerterrein.

En niet te vergeten het uitgebreide wellnesscenter, dat in Zeeland zijn weerga niet kent. Hiervan maken deel uit een sauna, een stoombad, een infra-roodsauna een biosauna, een professionele sunshower, een zwembad met jetstreams, dompelbad, stortdouche en whirlpool.

Brasserie Raymondo en het Wellnesscenter zijn ook toegankelijk voor mensen, die niet in De Kamperduinen logeren.

Het hotel voldoet aan het vier-sterrenniveau en is gebouwd volgens de laatste technieken op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Daarmee sluit het complex aan op het Green Key Concept, dat Amadore in al haar hotels gaat toepassen. De Kamperduinen is gevestigd aan de Kustroute (N57) op het uiterste puntje van Noord-Beveland tussen het Veerse Meer en de duinen en Noordzee. Kortom, een gebied waar men iedere vorm van water- en walrecreatie kan beoefenen.

De Amadore-groep heeft al hotels in Vlissingen (Arion), Middelburg (Arneville) en Goes (Grand Cafée/Drie Sterrenhotel Jersey) en daarnaast ook Grand Cafés Raymondo in Vlissingen, Middelburg en Goes en een Grand Café Stefano's in Vlissingen. Bij Amadore Hotels & Restaurants werken bijna 200 mensen. Van al deze vestigingen is het motto: kletsen, lachen, eten, proeven en drinken! De kaart van Brasserie Raymondo in De Kamperduinen is bedoeld voor een breed publiek en telt een veelheid aan Zeeuwse Zilte Zaligheden.
Noot voor redacties