Gemeente Tilburg

Concernstaf
Gemeentelijke Onderscheiding

Zilveren legpenning van de gemeente Tilburg voor mevrouw A.M.F.S. (Annemiek) Hamers voor haar verdiensten voor de stad als projectleider van het project Mooi Zo Goed Zo in Tilburg.
E M B A R G O TOT WOENSDAG 21 APRIL 2010 ± 16.30 UUR. Naam Mevrouw A.M.F.S. (Annemiek) Hamers
adres Groeseindstraat 107 in Tilburg
geboortedatum 10 januari 1953
soort onderscheiding zilveren legpenning van de gemeente Tilburg uitreiking door drs. M. Moorman, loco-burgemeester van Tilburg plaats/ tijd Tijdens de (jaarlijkse) receptie voor de sponsors van Mooi Zo Goed Zo, waarbij dit jaar het 15 jarig bestaan van het project Mooi Zo Goed Zo wordt gevierd, wordt aan projectleider Annemiek Hamers van Mooi Zo Goed Zo de zilveren legpenning uitgereikt. Locatie en tijdstip: vanaf 16.00 uur op het complex van de Volkstuinders Vereniging Hoflaan, Dillepad 8-10 in Tilburg.

Bijzonderheden:
Dit jaar bestaat Mooi Zo Goed Zo in Tilburg 15 jaar. Dit wordt gevierd met een receptie voor de sponsors, die wordt gehouden op het Volkstuincomplex aan de Hoflaan in Tilburg. Tijdens die receptie zal aan de projectleider van Mooi Zo Goed Zo in Tilburg, mevr. Annemiek Hamers, de zilveren legpenning van de gemeente Tilburg worden uitgereikt. Mevr. Annemiek Hamers is al 15 jaar de grote stuwende en motiverende kracht achter het succesvolle project in Tilburg. Zij is de belichaming van het project en van het succes ervan. In de periode waarin het project bestaat zijn in Tilburg 325 grote en kleine, maar steeds maatschappelijk zeer relevante projecten gerealiseerd die de leefbaarheid in Tilburg zeer ten goede komen. Een groot deel van het succes van MZGZ is op haar persoonlijk conto te schrijven door de wijze waarop zij als projectleidster onder werktijd en vaak daarbuiten, als projectleider heeft gefunctioneerd en niet op de laatste plaats door de wijze waarop zij talloze sponsors heeft gemobiliseerd en bij het project betrokken. Zonder haar was er geen MZGZ in Tilburg blijven bestaan. Zij heeft zich daarmee verdienstelijk gemaakt voor de stad. Met de gemeentelijke onderscheiding wordt de waardering van het gemeentebestuur tot uitdrukking gebracht.



Gemeente Tilburg