Dura Vermeer

Hoofddorp - 21 april 2010

Nieuwe kantoorpand Divisie Infra en Advin opgeleverd

Dura Vermeer Bouw Haarlemmermeer heeft afgelopen vrijdag het nieuwe kantoorgebouw voor Dura Vemeer Divisie Infra en advies- en ingenieursbureau Advin aan Dura Vermeer Vastgoed en de hiervoor genoemde huurders opgeleverd.

De nieuwbouw is gelegen op het bedrijvenpark Beukenhorst-Zuid wat het meest duurzame full service kantorenpark van Nederland zal gaan worden. Het park is centraal gelegen en bevindt zich in de directe nabijheid van één van de opdrachtgevers luchthaven Schiphol. Andere duurzaam ingestelde bedrijven zoals TNT, Irdeto, Bosch Siemens en Asics zullen onze buren zijn.

Het kantoorgebouw van ca. 14.000 m2 bvo is uitgerust met een Warmte- Koude Opslaginstallatie die tevens wordt gebruikt als waterbron voor de sprinklerinstallatie. De sprinklerinstallatie is noodzakelijk omdat het gebouw beschikt over enorme vides. Vides waar de Dura Vermeer Divisie Infra en Advin dankbaar gebruik van hebben gemaakt om prachtige verbindingstrappen te realiseren.

Dura Vermeer Divisie Infra zal vanaf maandag 26 april haar intrek nemen op de nieuwe locatie. Advin is momenteel volop bezig met de inbouwwerkzaamheden (scheidingswanden, tapijt, vergaderruimtes, het bedrijfsrestaurant etc.) en zal naar verwachting medio juni verhuizen.