Contourium Sales Congres 2010 via Live Stream


LELYSTAD, 20100418 -- Op woensdag 21 april a.s. wordt in het Agora Theater in Lelystad weer een boeiend en inspirerend theater/businessprogramma aangeboden. Deze 6e editie heeft als thema `Salesfiction - Salesfaction'. Keynote spreker dit jaar is wederom Guido Thys, dus aan humor geen gebrek. En dit jaar kunt het congres live volgen via www.contourium.tv.

Bijna alle sciencefiction uit het verleden is werkelijkheid geworden. De technologische ontwikkeling gaat steeds sneller. Wat betekent dit voor het salestraject? Waar komen wij vandaan, waar staan wij nu en waar gaan wij naar toe? Wat is nu nog fictie en wat zal uiteindelijk factie gaan worden? De sprekers op dit Contourium salescongres geven hun persoonlijke visie op dit thema en nemen u mee in de ruimte. Wat wordt de nieuwe werkelijkheid in de komende jaren?

Luuk de Jong is human resource & organizational development director voor InterfaceFLOR, wereldwijd marktleider in modulaire vloeroplossingen. Dit bedrijf, opgericht in 1973, is nummer een op het gebied van duurzaam ondernemen. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de prestaties van de verkooporganisatie in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India. De Jong traint al bijna twintig jaar sales en management, waarbij de laatste tien jaar de nadruk ligt op het ontwikkelen van de organisatie in de verschillende regio's. Daarnaast is Luuk eigenaar van Delta D, dit bedrijf biedt gerichte ontwikkeling voor individu en organisatie. Hij geeft trainingen en presentaties over onder meer `Talent Management', `All (sales) managers 2020', `Learning happen' en `Focus op je sterke punten'.

David Bloch (Engeland 1949) is presentatie- en communicatiedeskundige. Vanuit zijn internationale praktijk is hij een veelgevraagde presentator, trainer, consultant en therapeut. Hij schrijft, entertaint en traint met passie. Dikwijls bestempelen mensen die hem al langer kennen David als een 'goeroe'. Veel multinationals maken dan ook sinds jaar en dag graag en met succes gebruik van zijn welkome adviezen.

Jan-Willem Seip (Vendicum) is coach, trainer, auteur en spreker die verkopers, ondernemers en zelfstandigen helpt om meer te halen uit hun acquisitie, offertetrajecten, netwerken en verkoopgesprekken. Om mensen te inspireren en in beweging te krijgen wordt Jan-Willem regelmatig ingezet als spreker tijdens congressen, seminars en lezingen. Bij zijn presentaties luisteren mensen niet alleen; ze doen mee, ze leren, lachen én ze komen daadwerkelijk in actie. Hij verzorgt enerverende en enthousiasmerende presentaties over een uiteenlopende reeks onderwerpen.

Guido Thys, telebusinesspionier en CRM-adviseur avant la lettre, is een van de meest actieve sprekers en auteurs van de Benelux. Hij is docent Marketing Management aan de Business School Nederland en voorzitter van de Stichting Humor. De voorbije zeven jaren hield hij meer dan zeshonderd lezingen voor ruim 40.000 toehoorders, in vier talen en elf landen. Hij schreef in die tijd zeven boeken en houdt vol nog nooit in zijn leven iets compleet ernstig aangepakt te hebben. Vanwege de boeiende slotpresentatie die hij vorig jaar op het podium neerzette is Guido opnieuw gevraagd om dit congres wederom de keynotesessie voor zijn rekening te nemen.

Contouriumpenning 2010

Vorig jaar ontving Don Fredrikz de eerste Contouriumpenning (2009). Deze zilveren penning wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt binnen het salesvakgebied en dan met name op gebied van professionaliteit, loyaliteit, inzet en motivatie. Voor de toekenning van deze jaarlijkse penning is de jury samengesteld. Deze bestaat uit:

Bernhard Rittger (voorzitter)
hoofdredacteur van het vakmagazine Sales Management

Marijke Jacobs
voorzitter van het ondernemersnetwerk Ondernemen & Groei

Ton Planken
professioneel trainer & inspirator

Guido Thys
bedrijfsverloskundige

Herman Meijer
praktijktrainer, personal coach, commercieel adviseur

Tijdens het Contouriumcongres `Salesfiction - Salesfaction' op 21 april aanstaande wordt de nieuwe winnaar van 2010 bekendgemaakt en zal hij of zij uit handen van Don Fredrikz de penning in ontvangst mogen nemen.

Kijk voor meer informatie op www.contourium.nl





Ingezonden persbericht