Infopact introduceert Allesin1-XL, de zakelijke opvolger van ISDN


Certificering belangrijkste telefoniesystemen reeds voltooid

ROTTERDAM, 20100421 -- Infopact, zakelijk dienstverlener voor All-IP communicatiediensten, lanceert deze maand een aanvulling op haar succesvolle Allesin1 portfolio onder de naam Allesin1-XL. Met dit portfolio biedt Infopact efficiënte totaaloplossingen aan bedrijven met 4 tot 40 werkplekken. De verwachtingen zijn hoog: de belangrijkste leveranciers hebben hun randapparatuur reeds laten certificeren voor Allesin1-XL.

Introductie Allesin1-XL voor zakelijke markt
Met Allesin1-XL breidt Infopact haar oplossingen voor klein zakelijke ondernemers uit. Op haar succesvolle Allesin1 portfolio (Bel, Surf, Pin en Alarm) zijn inmiddels al ruim 6.000 zakelijke klanten aangesloten. Allesin1-XL vormt een logische uitbreiding met diensten voor 2, 4, 6 en 8 telefoniekanalen op basis van SIP, Fax to Mail, Mail to Fax en internet tot 20 Mbps. Jan Mooijman, Algemeen Directeur: "Met het Allesin1-XL portfolio gaan wij bedrijven met 4 tot 40 werkplekken optimaal bedienen. Allesin1-XL is het logische alternatief voor de ISDN infrastructuur die de komende jaren wordt uitgefaseerd. De uitgebreide mogelijkheden voor klanten in combinatie met het gemak waarmee de diensten online door onze Partners kunnen worden besteld spelen hierbij een belangrijke rol. Onze hoge verwachtingen worden versterkt door de grote belangstelling die er vanuit de markt is om producten te certificeren voor het Allesin1-XL portfolio."

Gegarandeerde kwaliteit door certificering apparatuur
Om de kwaliteit van de Allesin1-XL diensten te kunnen garanderen promoot Infopact de diensten uitsluitend met gecertificeerde randapparatuur in samenwerking met fabrikanten en distributeurs. Inmiddels hebben vrijwel alle bekende leveranciers van randapparatuur hun systemen laten certificeren voor Allesin1-XL. De apparatuur van onder meer Aastra, Alcatel-Lucent, AltiGen, Avaya, Cisco, Innovaphone, NEC-Philips, Panasonic, Pbxnsip, Samsung, Siemens, Swyx en ZyXEL is reeds gecertificeerd. Allesin1-XL klanten zijn hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige netwerkoplossing die probleemloos samenwerkt met een breed scala van verkrijgbare apparatuur.

Lancering tijdens landelijk Partner event
Infopact lanceert het Allesin1-XL portfolio tijdens haar landelijke Partner event op donderdag 29 april. Op het event dat plaatsvindt op het historische cruiseschip `ss Rotterdam' zijn naast Infopact ook de belangrijkste leveranciers van randapparatuur vertegenwoordigd. Zij bieden informatie over actuele ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en de nieuwste generaties randapparatuur. De positieve reacties op het event getuigen van een grote belangstelling voor de lancering van Allesin1-XL. De Partners van Infopact kunnen het volledige Allesin1-XL portfolio online bestellen via de Allesin1 partnersite. Zij kunnen daar pakketten op maat samenstellen voor klanten en tevens de voortgang van al hun orders volgen.

Over Infopact
Infopact Network Solutions is leverancier van zakelijke All-IP communicatieoplossingen. Infopact is een innovatieve en snelgroeiende organisatie die maatwerk levert aan meer dan 10.000 zakelijke klanten. Met Infopact Allesin1 en Allesin1-XL biedt Infopact efficiënte totaaloplossingen aan de klein- en midzakelijke markt. Zij maakt hierbij gebruik van ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel. Infopact is door Currence gecertificeerd voor Pinnen over IP. Daarnaast is zij door NCP Certificatie gecertificeerd voor Alarm over IP. De Infopact Allesin1 diensten op het gebied van pinnen worden inmiddels ook door diverse banken aangeboden aan hun klanten.