Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 25 maart 2010

Juan Lares van Backstage Boutique presenteert eerste eigen prêt-à-porter collectie

Amsterdam - Couture boutique 'Backstage Boutique' is een unieke modezaak in Amsterdam Zuid, gerund door de van oorsprong Venezolaanse ondernemer Juan Lares. Waar Juan voorheen uitsluitend couture van andere ontwerpers verkocht, heeft hij nu, samen met jonge ontwerpers Farzana Warasta en Michel Angelo Winklaar, een eigen prêt-à-porter collectie ontworpen. Deze zomercollectie laat Juan op woensdag 21 april zien tijdens een modeshow. Club Panama in Amsterdam vormt het decor voor deze avond, die in samenwerking is met Coster Diamonds.

Juan heeft een neus voor het ontdekken van zowel aanstormend talent als grootse couture en gevestigde allure. De collecties zijn een mix van high society en streetwear en variëren van chic tot klassiek modisch. En toch is alle kleding zeer draagbaar. Elke vrouw die niet in een doorsnee modezaak kan of wil shoppen, slaagt hier voor uiterst modische en trendsettende outfits. Waar Juan voorheen uitsluitend couture van andere ontwerpers verkocht, heeft hij nu voor het eerst, samen met ontwerpers Farzana Warasta en Michel Angelo Winklaar, een eigen prêt-à-porter collectie ontworpen.

Middels een spectaculaire modeshow zal deze zomercollectie in Panama worden getoond, in samenwerking met Coster Diamonds die de juwelen ter beschikking stelt. Panama wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot een waar Saint Tropez. Het materiaalgebruik en de kleuren van de prêt-à-porter collectie, alsmede het decor hebben een mediterraanse uitstraling. Saint Tropez is het symbool voor het goede leven en de ultieme lifestyle. Zien en gezien worden, op de boulevard van Saint Tropez, op 21 april in Panama!

Over Backstage Boutique by Juan Lares

Backstage Boutique is een couture boutique in Amsterdam Zuid waar op een ontspannen en unieke manier gewinkeld kan worden. In Backstage Boutique bevindt zich namelijk alles onder één dak: de kapsalon van Ron Leussink 'Ron Hairstudio', de schoonheidssalon van visagist Daniel Holman alsmede de couture modezaak Backstage Boutique. Laagdrempelig en toch het gevoel van het hebben van een eigen stylist. De man achter Backstage Boutique is de Venezolaanse ondernemer Juan Lares. Het Silk Fashion & Business Event is een lifestyle evenement dat vertegenwoordigd wordt door organisaties uit het luxe segment. Bedrijven uit zowel de Rotterdamse regio, maar ook uit de rest van het land zijn aanwezig om hun producten en diensten aan een exclusieve doelgroep te laten zien en te verkopen.