Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - donderdag 1 april 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 21 april t/m zondag 2 mei 2010

Woensdag 21 april
15.30 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij het afscheid van de heer W.L. Lieberwerth, wethouder van Baarn. Locatie: Trouwzaal gemeentehuis, ingang Laanstraat 1 te Baarn.

Donderdag 22 april
17.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het afscheid van wethouder Hatice Can-Engin. Locatie: gemeentehuis Rijen, Raadhuisplein 1 te Rijen.

17.30 uur
Wethouder Boeve is aanwezig bij het VAB-café.
Locatie: Pot verhuizingen/Logistiek, Databankweg 19 te Amersfoort.

Vrijdag 23 april
16.00 uur
Wethouder Hekman bezoekt de afscheidsreceptie van wethouder J.C. Salverda en wethouder C.L.M. van der Burg van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Locatie: de raadzaal van Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 te Doorn.

Zaterdag 24 april
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de opening en diverse voorstellingen van Kultjurloop. Locatie: Groenmarkt en diverse café's in de binnenstad te Amersfoort.

Zondag 25 april
17.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het afscheid van Margot Fretz, directeur Galerie de Ploeg. Locatie: Museum De Zonnehof, Zonnehof 8 te Amersfoort.

Maandag 26 april
12.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het verwelkomen van de 125e vrijwilliger bij de Stadsring 51. Na afloop zal de wethouder aan alle deelnemers een certificaat uitdelen. Locatie: Stadsring 51 te Amersfoort.

Dinsdag 27 april
15.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het afscheid van wethouder Theo Manten. Locatie: Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27 te Nijkerk.

16.45 uur
Wethouder Hekman en wethouder Kruyt zijn aanwezig bij het afscheid van de heer A. Salverda, wethouder van Leusden. Locatie: Raadzaal gemeentehuis, 't Erf 1 te Leusden.

Donderdag 29 april
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper reikt de Koninklijke Onderscheidingen uit tijdens de Algemene Gelegenheid. Een aantal collegeleden is hierbij aanwezig. Locatie: de Raadzaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein1 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt woont het Bevrijdingsconcert van het Hineni Symfonie Orkest bij. Locatie:Stadshal van de Flint te Amersfoort.

Vrijdag 30 april
09.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de aubade in Hooglanderveen. Locatie: Zorgcentrum St. Jozef, Van Tuyllstraat 25 te Hooglanderveen.

10.00 uur
Wethouder Kruyt opent het Oranjefeest in Nieuwland. Locatie: Feesttent in de Patricierslaan te Amersfoort.

10.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de aubade in Hoogland. Locatie: Kraailandhof te Hoogland.

11.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de aubade op de Hof. Locatie: de Hof te Amersfoort.

Zaterdag 1 mei
17.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de viering van "40 jaar v.v. VOP". Zij zullen een toost uitbrengen vanwege dit heugelijke feit. Locatie: Sportpark Olympus te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort