Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Media Markt is Official Partner van Sportkijkend Nederland

21 april 2010 - De nummer 1 in elektronica trapt af: vanaf vandaag is het nog exact 50 dagen voordat het WK begint. Media Markt is Official Partner van Sportkijkend Nederland en zorgt voor de ultieme WK-belevenis door de klant in alles te voorzien tijdens de voorbereiding op het WK. Heel Sportkijkend Nederland kan dus vanaf nu bij Media Markt terecht voor de beste uitrusting tijdens het WK.

Oranjekoorts
Over 50 dagen is het dan zover; dan gaat in Zuid-Afrika het WK 2010 van start. Op 11 juni zal de aftrap zijn tussen Zuid-Afrika en Mexico. Nederland zal op 14 juni de eerste wedstrijd spelen tegen Denemarken. Inmiddels begint de oranjekoorts in Nederland toe te slaan en leeft iedereen weer naar het WK toe. Dan zijn de oranje vlaggetjes, hoeden, toeters en andere oranjekledingstukken niet meer weg te denken.

WK-uitrusting
Onlangs heeft Media Markt de campagne '50 dagen, 50 aanbiedingen' gevoerd, die de aftrap geeft aan de voorbereiding van het WK. Hierbij waren 50 treffers geselecteerd die het WK een extra dimensie geven. Daarnaast helpt Media Markt heel sportkijkend Nederland het WK ultiem te beleven. Niet alleen door het aanbieden van LCD-tv's en DVD-recorders, maar in alles te voorzien tijdens een gezellige wedstrijd zoals een BeerTender, Perfect Draft, koelkasten en grills.

Nominatie Gouden Inhaakmedaille
Met de campagne '50 dagen, 50 aanbiedingen' is Media Markt genomineerd voor de Gouden Inhaakmedialles 2010. Dit zijn reclameprijzen die worden toegekend aan de campagnes die het beste inhaken op het WK Voetbal of de Olympische Spelen. Strating (Active Marketing) organiseert in samenwerking met Ster, AD en Adformatie de verkiezing rond de grote sportevenementen in 2010: waaronder het WK voetbal Zuid-Afrika. Een deskundige vakjury én het grote publiek beoordelen inhakers op originaliteit in verschillende categorieën. Voor meer informatie, ga naar www.goudeninhaakmedailles.nl.

Official Partner
Media Markt zal ook de komende laten zien dat zij Official Partner van Sportkijkend Nederland is. Tot aan het WK zal heel Sportkijkend Nederland worden voorzien tijdens de voorbereiding tot aan het WK en verrast worden met spectaculaire acties en aanbiedingen bij Media Markt.

Over Media Markt
Media Markt is ondermeer actief in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije. Media Markt heeft in deze landen meer dan 500 vestigingen, waaronder nu 28 in Nederland en 13 in België. In 2006 is ook de formule van de dochteronderneming van Media Markt, Saturn, gelanceerd in Nederland. Sinds de start in Nederland in 1999 is Media Markt uitgegroeid tot de grootste elektronicaketen en dé nummer 1 op het gebied van elektronica in Nederland. Ook de komende jaren zal Media Markt zich verder blijven uitbreiden in Nederland. Voor meer informatie, surf naar www.mediamarkt.nl.

Noot voor de redactie,