Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: 21 APRIL 2010

AMADORE WELLNESS HOTEL DE KAMPERDUINEN DOOR KARLA PEIJS GEOPEND

KAMPERLAND/ De nieuwste aanwinst van de Amadore Groep, het Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen, is woensdagmiddag door de Zeeuwse Commissaris van de Koningin Karla Peijs officieel geopend.

Bij deze gelegenheid prees zij de visie en moed van de algemeen directeur van Amadore, Jerry van Zuijlen. Oud-bestuurder van Koninklijk Horeca Nederland en oud-horeca-ondernemer (Hostellerie Schuddebeurs), Luit Ezinga, deed dit vanuit zijn professionele achtergrond nog eens dunnetjes over.

Van Zuijlen nam dit zo goed als geheel voltooide complex over vanuit een faillissement en drukte er qua bedrijfsvoering direct stevig zijn eigen stempel op.

Onder het Amadore-motto "Grenzeloos Gastvrij" staan er nu 55 luxe 2- en 3 kamerresidenties en 24 hotelsuites ter beschikking van de hotelgasten, presenteert de inpandige Brasserie Raymondo een voor een brede markt geprijsde menukaart met daarop een keur aan Zeeuwse Zilte Zaligheden en - uniek voor Zeeland - is er een bijzonder uitgebreid wellnesscenter. Dit omvat een sauna, een stoombad, een infra-roodsauna, een biosauna, professionele sunshower, een zwembad met jetstreams, dompelbad, stortdouche en whirlpool. Ook is er een aantal vergaderruimtes en een beveiligde parkeergarage.

Eveneens onder het motto Grenzeloos Gastvrij heeft Jerry van Zuijlen een directeur voor dit aan de Kustroute (N57) op het uiterste puntje van Noord-Beveland gevestigde complex gezocht. Dit is geworden de Belg Kevin Strubbe, die hofmeester/butler is geweest van de Belgische Kroonprins Filip, die in het internationale hotelwezen diverse managementfuncties heeft gehad en diverse eigen bedrijven heeft uitgebaat.

Vlak vóór de officiële opening werd Van Zuijlen door Cees van Liere geïntroniseerd in het Gilde der Vergulde Oester. Van Liere (oud-burgemeester van onder meer Sluis en Noord-Beveland) is voorzitter van dit Gilde. Hierin kunnen uitsluitend mensen worden geïntroniseerd, die zich bijzonder inzetten voor het wel en wee van de Zeeuwse Zilte Zaligheden.

Overige vestigingen van Amadore zijn hotel Arion in Vlissingen, hotel Arneville in Middelburg, in Goes grand café en hotel Jersey en daarnaast ook grand café's in Vlissingen, Middelburg en Goes.