Politie Limburg-Noord

Basiseenheid Venray heeft een extra wijkagent gekregen


Datum: 21-04-2010
Tijd bericht: 17:41
Plaats: Basiseenheid Venray

De basiseenheid Venray-Centrum is sinds begin april uitgebreid met een vijfde wijkagent. Patricia Impelmans (32) gaat het wijkagententeam versterken. Dit is een direct gevolg van de gemeentelijke herindeling. Maar ook de toegenomen werkdruk heeft geleid tot een extra wijkagent.

Als gevolg van de gemeentelijke herindeling is het bewakingsgebied van de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum toegevoegd aan de basiseenheid Venray-Centrum. Jan Krouwel wordt de nieuwe wijkagent van Blitterswijck, Geijsteren en Wanssum. Patricia Impelmans gaat aan de slag in Venray-West. Frans Coumans blijft de wijkagent in Venray-Centrum, Roel Coppus in Venray-Oost, Marcel Deenen van Venray-Zuid.

De verdeling van de gebieden:

Frans Coumans: Venray-centrum en discotheek Zenith; Roel Coppus: Venray-oost: Annaterrein, Landweert, bedrijventerrein Smakterheide, Oostrum, tbs-kliniek de Rooyse Wissel, Pascalis en Dichterbij; Marcel Deenen: Venray-zuid: Brukske, Antoniusveld. GGZ-locatie Stationsweg, woonboulevard WoonMax en De Brier; Jan Krouwel: alle Venrayse kerkdorpen, met uitzondering van Oostrum; Patricia Impelmans: Venray-west: Veltum, De Wieën, Vlakwater, Brabander, 't Desselke, Aan den Heuvel, Antoniusveld, Molenklef sportpark De Wieën, ziekenhuis VieCuri.

De wijkagenten hebben er bewust voor gekozen niet te veel te schuiven met de gebieden. Kennen en gekend worden is heel belangrijk voor hen. Dat biedt wijkbewoners de mogelijkheid om makkelijk in contact te komen met hun wijkagent. Het persoonlijk contact met de mensen in een wijk is belangrijk om te weten wat er speelt. Om de lijnen met de bevolking kort te houden, heeft het Venrayse wijkagententeam sinds kort een nieuw e-mailadres. Bij verdachte situaties, vragen of tips zijn Frans Coumans, Roel Coppus, Jan Krouwel, Marcel Deenen en Patricia Impelmans naast het telefoonnummer 0900-8844 voortaan ook te bereiken via wijksecretariaat.venray@limburg-noord.politie.nl.