Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
22-04-2010
Excursie Food Retail/ Out of Home België

Op donderdag 22 april organiseert de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) een contactdag over de Foodretail/Out-of-Home sector in België...

De voedingsmarkt, Foodretail en Out-of-Home, is en blijft een belangrijk onderdeel van de Belgische economie. In 2009 genereerde ze, ondanks de economische crisis, een omzet van bijna 35 miljard euro. Ongetwijfeld liggen hier ook interessante mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven.
De NKVK is een organisatie die reeds meer dan 100 jaar een knooppunt is in de grensoverschrijdende handelsbetrekkingen in de Benelux. In het kader daarvan organiseren wij regelmatig activiteiten voor Nederlandse ondernemers die zich willen oriënteren op de Belgische markt.

Kennismaken
Deze contactdag omvat een seminar met informatie over de Foodretail/Out-of-Home markt in België. Daarna maakt u tijdens een exclusief bedrijfsbezoek kennis met de Metro Group België. Deze vertegenwoordigt 5 Metro-vestigingen (uitsluitend voor horeca-professionals en handelaren) en 6 Makro-vestigingen (zowel voor professionals als particulieren). U ontdekt er het assortiment, het aankoopbeleid, de strategie, en u leert de aankoopverantwoordelijken persoonlijk kennen! Tevens ontvangt u achteraf onze nieuwe marktstudie `De Belgische Out-of-Home sector' (publicatie september 2010).

Indien u wenst deel te nemen kunt u zich inschrijven via onze website http://www.contactdagnkvk.be/. Hier vindt u tevens het gedetailleerde programma en alle praktische informatie.

Deelname kost EUR 295,- voor leden van de NkvK en EUR 595,- voor niet-leden.