Gemeente Oirschot

Energiemarkt

Tips en ideeën over energiebesparing in en rond het huis

Energiemarkt op 22 april van 17.00-21.00 uur

Â

De afgelopen winter was extreem koud voor Nederlandse begrippen. Een gemiddeld gezin heeft fors meer aardgas gestookt om het binnen behaaglijk te houden. U heeft dat waarschijnlijk ook gemerkt aan uw energiefactuur. Om te zorgen dat u volgend jaar niet méér, maar juist minder verstookt, organiseert de gemeente op donderdag 22 april a.s. van 17.00 uur tot 21.00 uur een energiemarkt in het gemeentehuis.

Â

Op deze energiemarkt vindt u allerhande informatie over energiebesparing in en om huis. Op de markt staan diverse voornamelijk Oirschotse bedrijven en instellingen die zich bezighouden met isolatie, ventilatie, verlichting, verwarming, duurzame energie en duurzaam bouwen. Ook bieden we informatie over
energieprestatieadviezen en subsidies voor woningeigenaren. Ook het Kempen Klimaat Platform zal aanwezig zijn voor tips en ideeën over energiebesparing.

Â

Tijdens de markt worden ook de deelnemers van de nationale wedstrijd het Klimaatstraatfeest in het zonnetje gezet. Alle Oirschotse klimaatstraten krijgen een energiebox en de straat met de meeste punten krijgt een duurzame verrassing.

Â

Voor meer informatie over de markt of als u als bedrijf wilt deelnemen kunt u contact opnemen met Maarten van Oosterhout, via m.vanoosterhout@oirschot.nl of (0499) 583 333.