Gemeente Midden Delftland


A4 Delft-Schiedam: Informatieavond OTB op 22 april a.s.

Van 31 maart tot en met 11 mei 2010 ligt het ontwerptracébesluit (OTB) voor het project A4 Delft-Schiedam ter inzage. In deze periode kunt u uw zienswijze geven op dit project. Het project A4 Delft-Schiedam voorziet in een nieuwe snelweg A4 tussen de Kruithuisweg in Delft en het Kethelplein in Schiedam. In het OTB is de A4 Delft-Schiedam uitgewerkt.

Tijdens de zienswijzeprocedure wordt een inspraakavond georganiseerd. Medewerkers van Rijkswaterstaat zijn tijdens deze avond graag bereid uw vragen te beantwoorden. Ook vindt een presentatie plaats over de plannen. U kunt tijdens de hele bijeenkomst uw zienswijze op het ontwerptracébesluit mondeling kenbaar maken en laten opschrijven door een notulist. Daarnaast vindt er op de bijeenkomst een formele openbare hoorzitting plaats waar u plenair uw zienswijze kunt geven.

Programma:
18.30 â 21.30 uur Informatiemarkt met deskundigen van Rijkswaterstaat en een notulist voor het verslagleggen van uw mondelinge zienswijze 19.00 â 20.00 uur Presentatie met gelegenheid tot het stellen van vragen
20.30 â Formele hoorzitting

De bijeenkomst voor de gemeente Midden-Delfland vindt plaats op:

Donderdag 22 april 2010
Zalencentrum De Hoornbloem
Koningin Julianaplein 1-3 te Den Hoorn

Hoe komt u aan meer informatie?
Inzien:
U kunt van 31 maart tot en met 11 mei 2010 het ontwerptracébesluit A4 Delft-Schiedam tijdens de reguliere openingstijden inzien op de volgende locaties:

* het gemeentehuis van Midden-Delfland, Keenenburgweg 55 in Schipluiden;

* het provinciehuis van Zuid-Holland in Den Haag;
* het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Holland in Rotterdam;
* de ministeries van Verkeer en Waterstaat en van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, beide in Den Haag;

Opvragen bij:
Het ontwerptracébesluit is tegen kostprijs op te vragen via de informatielijn van Rijkswaterstaat, telefoon 0800-8002. Een samenvatting van het ontwerptracébesluit is gratis verkrijgbaar.

Downloaden:
Het ontwerptracébesluit is te downloaden via www.centrumpp.nl.

Hoe kunt u reageren?
U kunt van 31 maart tot en met 11 mei 2010 schriftelijk of mondeling reageren op het ontwerptracébesluit A4 Delft-Schiedam.

Schriftelijk:
U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: Centrum Publieksparticipatie
OTB A4 Delft-Schiedam
Postbus 30316
2500 GH Den Haag

Via internet:
Via www.centrumpp.nl kunt u online uw zienswijze geven door het invullen van een reactieformulier.

Mondeling:
Tijdens bovengenoemde bijeenkomsten kunt u mondeling uw zienswijze kenbaar maken bij een notulist of plenair tijdens de hoorzitting. Als u tijdens de hoorzitting uw zienswijze wilt indienen, stellen wij het op prijs als u dit liefst drie dagen voor de hoorzitting aan het Centrum Publieksparticipatie kenbaar maakt, telefoon 070 - 456 96 03.

Wat gebeurt er met uw reactie?
Het Centrum Publieksparticipatie bundelt alle reacties. De gebundelde zienswijzen kunt u vanaf eind juni downloaden via www.centrumpp.nl.

Mede op basis van de zienswijzen en diverse adviezen, stelt de minister van Verkeer en Waterstaat in overeenstemming met de minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer het tracébesluit vast. Indieners van zienswijzen worden hiervan op de hoogte gesteld en krijgen antwoord op hun ingebrachte reactie.