Gemeente Leidschendam-Voorburg


Kenniscafé voor Vrijwilligersorganisaties op 22 april

12 april 2010 - De gemeente Leidschendam-Voorburg nodigt u uit op donderdag 22 april voor het Kenniscafé Goed beheer loont. De avond staat in het teken van het beheer van financien wat zijn de mogelijkheden om gelden te verwerven, wat zijn de voorwaarden hiervoor en hoe legt men aan het einde van een jaar financiele verantwoording af.

Op deze avond krijgt u uitleg over de jaarrekening, de balans maar ook over het opstellen van een begroting. De subsidiecoördinator van de gemeente legt uit wat de procedure is voor het aanvragen van een subsidie en aan welke eisen uw subsidieaanvraag moet voldoen om in behandeling te worden genomen. Tot slot komen diverse fondsen een toelichting geven op de mogelijkheden om externe gelden te verkrijgen voor uw vrijwilligersorganisatie.

Het kenniscafé wordt door de gemeente en het Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Adviesgroep Vrijwilligers Leidschendam-Voorburg georganiseerd.

Locatie en tijd:
Tsoar, Burg. Sweenslaan 5, 2262 BN Leidschendam Inloop vanaf 19.45 uur, opening 20.00 uur

Aanmelden:
Uw aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk 20 april per mail ej.bonnema@leidschendam-voorburg.nl of telefonisch (070) 300 9179