Gemeente Hilversum

Sportontmoeting Hilversum 2010

publicatiedatum: woensdag 14 april 2010

De gemeente nodigt u graag uit voor de 3e Sportontmoeting Hilversum, in de Burgerzaal van het Raadhuis. De ontmoeting vindt plaats op donderdag 22 april van 19.00 uur tot 22.30 uur.

De 3e Sportontmoeting Hilversum staat vooral in het teken van de samenwerkingsmogelijkheden tussen de sectoren onderwijs én sport in al haar facetten! Gemeente Hilversum, ROCvA Gooi- en Vechtstreek, brede school KinderCampus en de gemeente leveren ieder vanuit hun eigen achtergrondsituatie een bijdrage. Het tweede deel van de avond is gereserveerd voor een bijzondere en prikkelende gastspreker. Berend Rubingh is (sport)organisatiedeskundige. Hij geldt als pionier op het gebied van sportmanagement. Een discussie met Berend zet iedereen aan het denken, enerzijds vanuit zijn kennis en ervaring, anderzijds vanwege zijn gepassioneerde en uitdagende manier van presenteren. Er zal voldoende stof tot napraten zijn. Dus ook deze avond wordt afgesloten met een informele sportontmoeting waarbij de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje de avond nog eens met elkaar kunnen doornemen. Het belooft weer een bijzondere avond te worden!

De Sportontmoeting Hilversum die de gemeente in 2009 voor het eerst heeft gehouden, bleek een groot succes. Tijdens twee bijzondere avonden mocht zij een groot aantal geïnteresseerden begroeten en konden de deelnemers elkaar ontmoeten.

Gezien de samenstelling van het programma worden nadrukkelijk alle sportverenigingen (bestuurders én actieve verenigingspersonen) en het onderwijs (schoolbesturen, directies, vakleerkrachten én contactpersonen sport) welkom geheten. Uiteraard zijn ook alle (overige) sportgerelateerde maatschappelijke organisaties, sportbetrokken burgers en raadsleden van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.hilversum.nl/sportontmoeting