Gemeente Dirksland


Dorpsraad Dirksland organiseert bewonersavond

Donderdag 22 april a.s. worden tijdens een bewonersavond in verenigingsgebouw De Schakel de uitkomsten gepresenteerd van de door de dorpsraad Dirksland gehouden enquête.

Bewonersavond Dirksland
De bewonersavond wordt gehouden in verenigingsgebouw De Schakel, Beatrixlaan 31 in Dirksland. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) om mee te praten over de invulling van het dorpsplan.

Enquête
In maart heeft ieder huishouden in Dirksland een enquête van de dorpsraad Dirksland ontvangen. Met de verkregen informatie stelt de dorpsraad een dorpsplan op. De bewonersavond is bedoelt om de inwoners te informeren over de uitkomsten en samen de speerpunten voor het dorpsplan te bepalen.

Drieluik: Dirksland vroeger, nu en in de toekomst De dorpsraad Dirksland heeft in samenwerking met het streekarchief in Middelharnis en het gemeentearchief een mini-expositie samengesteld. Fotoâs van de huidige situatie kunnen vergeleken worden met Dirksland in vroeger tijden. Hoe zal Dirksland er in de toekomst uitzien?

Het Dorpsplan Dirksland zal een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Dirksland. De aanwezigen kunnen tijdens de bewonersavond uitspreken hoe zij Dirksland in de toekomst willen zien.