FloraHolland


22 april: open huis Bedrijfsbrandweer, -beveiliging en BHV in Aalsmeer

AALSMEER (15 april 2010) - Alle huurders op het terrein van FloraHolland Aalsmeer en veilingmedewerkers zijn van harte welkom tijdens het open huis van de Bedrijfsbrandweer van FloraHolland Aalsmeer. Op donderdag 22 april 2010 tussen 10.00-16.00 uur houdt de Bedrijfsbrandweer van FloraHolland Aalsmeer samen met de Bedrijfsbeveiliging en -hulpverlening open huis op parkeerplaats P22. Het belooft een spectaculaire dag te worden waarbij u alle aspecten van de brandweer in actie kunt aanschouwen.

U kunt ook zelf in actie komen om te ervaren dat de brandweer veel meer doet dan blussen alleen. Denk bijvoorbeeld ook aan brandbestrijding, hulpverlening bij ongevallen, werken op hoogte en hulpverlening bij ongevallen met gevaarlijke stoffen. Wellicht ontdekt u dat de Bedrijfsbrandweer iets voor u is. De brandweer is doorlopend op zoek naar vrijwillige brandweermannen en -vrouwen. Huurders en medewerkers van FloraHolland Aalsmeer zijn hierbij meer dan welkom. De veiling is immers een gezamenlijke marktplaats: we zijn er samen verantwoordelijk voor. Daarbij komen alle handen van pas.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Dick van der Heijden, commandant Bedrijfsbrandweer, op telefoonnummer (0297-3) 92992. Graag tot 22 april!