Gemeente Valkenswaard

terrein Wollegrasstraat 28 ter inzage

Groenplan terrein Wollegrasstraat 28 ter inzage

Het concept groenplan over de ontwikkeling Wollegrasstraat ligt van donderdag 22 april tot en met vrijdag 28 mei tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Hofnar 15. De gemeente komt daarmee tegemoet aan de toezegging die hierover is gedaan tijdens de procedure rond de vaststelling van het bestemmingsplan Wollegrasstraat.

Tevens bestaat de mogelijkheid van 22 april tot en met 29 april en in de week van 17 tot en met 21 mei een afspraak te maken met de heer Hans Peels om een mondelinge toelichting te krijgen op het concept groenplan. Tijdens dit gesprek kunt u tevens eventuele op- en aanmerkingen kenbaar maken.

Schriftelijke reacties op het concept groenplan kunnen tot en met vrijdag 28 mei worden ingediend. U kunt uw reactie sturen aan de heer Hans Peels van het team Uitvoering van de gemeente Valkenswaard. Vervolgens wordt het concept groenplan, met in achtneming van de ingebrachte opmerkingen, definitief gemaakt.

Meer informatie
Direct aanwonenden ontvangen een brief van de gemeente over het concept groenplan. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u terecht bij de heer Hans Peels van het team Uitvoering. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083643.