Gemeente Aalten



Inloop bijeenkomst Provincie over definitieve plannen Ringweg Aalten

De provincie Gelderland organiseert op donderdag 22 april een inloopbijeenkomst over de Ringweg in Aalten (N318) in Partycentrum 't Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten.
Tijdens de bijeenkomst worden de definitieve plannen over de Ringweg in Aalten gepresenteerd.

Er zijn vertegenwoordigers van de provincie aanwezig om te vertellen over wanneer en hoe de werkzaamheden op de Ringweg worden uitgevoerd. Het gaat over de weg tussen de rotonde Aladnaweg en de aansluiting met de Bredevoortsestraatweg.

Plannen voor de Ringweg
Verplaatsen van de doorgaande fietsroute via de Ringweg naar een fietsroute via het centrum van Aalten.
Aanpassen van de bocht ter hoogte van Lage Veld. Slopen en aanbrengen van een nieuwe brug over de Slinge. Aanbrengen van brede middengeleiders ter hoogte van de kruisingen met de Grevinkweg, Romienendiek en Bokkelderweg.
Aanpassing kruising Ringweg - Hogestraat/Varsseveldsestraatweg. Aanpassen van de fietspadoversteek ter hoogte van de Bijnenweg. De maximum snelheid op de Ringweg blijft 70 kilometer per uur.

De avond wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur. Door het informele karakter hoeft u zich niet vooraf aan te melden, maar kunt u gewoon binnenlopen tussen de aangegeven tijdstippen.