Persuitnodiging jubileum-ALV Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen

16/04/2010 14:06

Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen

De Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen viert op 22 april a.s. in museum Corpus in Oegstgeest haar 25-jarig bestaan. Thema van deze feestelijke bijeenkomst is 'De toekomst van het collectieve pensioen'. Sprekers van binnen en buiten de sector zullen hun visie geven op dit thema.

Na een inhoudelijk aftrap door VB-voorzitter Willem Noordman volgt een stevig debat tussen Peter Gortzak, vice-voorzitter vakcentrale FNV, en Ap Fraterman, secretaris pensioenbeleid VNO-NCW. Beiden zijn bovendien vice-voorzitter van de werkgroep Pensioenen van de STAR. Ze weten dus als geen ander hoe op pensioengebied 'de hazen lopen'. Het Nederlands Debat Instituut staat er borg voor dat ook de overige aanwezigen actief in de discussie worden betrokken.

De pensioensector beleeft zoals bekend roerige tijden. Op- en neergaande dekkingsgraden, discussies over beleggingsbeleid en governance, kritiek van ouderen en jongeren: de sector is dagelijks bezig met de veranderde omstandigheden en de nieuwe eisen die aan haar worden gesteld. De Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen wil in het jaar waarin ze 25 jaar bestaat met haar leden en genodigden in gesprek over de opdracht waar de pensioensector de kómende 25 jaar voor staat.

De bijeenkomst vindt op 22 april plaats in museum Corpus, Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest, en start om 12.00 uur met een lunch.

Het inhoudelijke programma start om 13.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur.

U bent van harte welkom.





http://www.vb.nl