Uitnodiging online persconferentie betaalgedrag, 22-4, door GGN

20/04/2010 12:30

GGN Holding B.V.

Op donderdag 22 april a.s. presenteert GGN de resultaten van haar jaarlijkse onderzoek naar betaalgedrag van consumenten en bedrijven in Nederland. Dit jaar voor het eerst via een online persconferentie.

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie van Nederland.

Alvast een indruk van enkele onderzoeksresultaten:

Bedrijven zien verslechtering betaalgedrag klanten Bijna de helft van de Nederlandse bedrijven geeft aan dat het betaalgedrag van hun klanten het afgelopen jaar is verslechterd naar aanleiding van de economische situatie. Veel ondernemingen namen maatregelen, maar die blijken niet altijd even goed te werken.

Incasso- en deurwaarderstrajecten hebben vaker betrekking op huur Het afgelopen jaar is het aantal Nederlanders dat te maken kreeg met een incassobureau gestegen. Opvallend is dat de incasso's vaker te maken hadden met het innen van de huur. Ook de deurwaarder komt vaker in actie in verband met huurachterstanden.

De persconferentie wordt gegeven door Henk Keizer, bestuursvoorzitter van GGN.

We nodigen u van harte uit om de online persconferentie bij te wonen via de volgende link: www.ggn.nl/betaaltrend

De persconferentie vindt plaats op donderdag 22 april a.s. om 11.00 uur.

Tijdens de persconferentie is er gelegenheid om vragen te stellen via een chat. U kunt inloggen in de chatsessie met de volgende inloggegevens:

Uw e-mailadres

Wachtwoord: GGN

We stellen het op prijs als u vooraf laat weten of u van plan bent de online persconferentie bij te wonen. Dat kan door een mail te sturen naar j.vandenboom@ggn.nl





http://www.ggn.nl