Wijzigingen raad van commissarissen Rabo Vastgoedgroep

22/04/2010 09:41

Rabo Bouwfonds

Per 1 mei 2010 wijzigt de samenstelling van de raad van commissarissen van Rabo Vastgoedgroep. De heer C. (Cor) van Zadelhoff neemt afscheid als commissaris. De heer Van Zadelhoff is sinds de start van Rabo Vastgoedgroep in december 2006 lid geweest van de raad van commissarissen.

De raad van commissarissen van Rabo Vastgoedgroep bestaat na het vertrek van de heer Van Zadelhoff uit de heren L.C. (Elco) Brinkman (voorzitter), S.N. (Sipko) Schat en L.M.J. (Ludo) van Halderen.

In overleg met de aandeelhouder Rabobank Nederland is gezocht naar een nieuw lid voor de raad van commissarissen van Rabo Vastgoedgroep. Deze procedure bevindt zich in een vergevorderd stadium en naar verwachting zal op korte termijn de benoeming plaats kunnen vinden.

Rabo Vastgoedgroep bestaat uit de divisies Bouwfonds Property Development, FGH Bank, MAB Development, Bouwfonds Real Estate Investment Management (REIM) en Fondsenbeheer Nederland. Rabo Vastgoedgroep is de grootste integrale vastgoedonderneming van Nederland en een van de grotere Europese vastgoedondernemingen. Rabo Vastgoedgroep telt circa 1800 medewerkers in Nederland, Duitsland en Frankrijk.





http://www.rabovastgoedgroep.nl