Gemeente Gilze en Rijen

Samen energie besparen

Samen met andere mensen uit uw straat of buurt nadenken over energie en dus geld besparen in en om het huis. Bedenken waarop je kunt besparen. En hoe je dat kunt aanpakken. Lijkt u dat wat?

Misschien kunt u met een paar mensen uit uw straat of buurt eens nadenken over deelname aan het Klimaatstraatfeest. De vijfhonderd beste en meest actieve straten in Nederland winnen een straatfeest. De jurering voor dit jaar is al afgerond. U hebt nu alle tijd om plannen te bedenken voor 2011. Iedereen kan zich opgeven via de website www.klimaatstraatfeest.nl.

Maar misschien wilt u liever samen aan de slag zonder al dat gedoe. Gewoon samen nadenken, plannen maken en uitvoeren. Wat u ook van plan bent, u kunt altijd contact opnemen met Hans Overbeeke van de gemeente om de mogelijkheden eens door te nemen. En te bespreken hoe de gemeente u hierbij kan ondersteunen. U kunt de heer Overbeeke bereiken op werkdagen via 0161-290200 begin_of_the_skype_highlighting 0161-290200 end_of_the_skype_highlighting of per email via info@gilzerijen.nl

De gemeente Gilze en Rijen voert een actief beleid op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Datum bericht: 22 april 2010