Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 22-04-2010

Politie arresteert Rotterdammer wegens mishandeling

TILBURG: De politie heeft woensdagmiddag rond 14.00 uur een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. Dat gebeurde op de Spoorlaan, nabij het NS-station. De man stond gesignaleerd, nadat hij twee weken geleden een 55-jarige Tilburger zou hebben mishandeld. Het slachtoffer, dat een oppervlakkige steekwond in zijn bovenbeen opliep, probeerde een ruzie tussen de verdachte en zijn vriendin te sussen. De man woont naast de vrouw in de wijk Hasselt. De Rotterdammer werd ingesloten op het bureau.

Oisterwijker verdacht van diefstal of heling van fiets

OISTERWIJK: Een 20-jarige man uit Oisterwijk is woensdagavond kort na 19.00 uur aangehouden wegens diefstal of heling van een fiets. De 16-jarige eigenaar ervan zag zijn vorige week vrijdag gestolen fiets op de Terburghtweg staan en belde de politie. Terwijl agenten de fiets controleerden, kwam de verdachte naar buiten. Hij vertelde dat hij de fiets had geleend van een vriend. De 20-jarige Oisterwijker mocht mee naar het bureau.

Volvo gestolen bij woninginbraak in Oisterwijk

OISTERWIJK: Bij een woninginbraak aan de Van Rijckevorsellaan is in de nacht van woensdag op donderdag een grijze Volvo XC70 gestolen. De inbrekers gooiden rond 03.15 uur een steen door een keukenraam en pakten de autosleutels van het aanrecht. De auto, met het kenteken 94-ZR-XF, staat internationaal gesignaleerd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-04-2010 11:04 | © Regio Midden en West Brabant |