Eerste VVV nieuwe stijl officieel geopend in Almere

22/04/2010 11:30

VVV Nederland

Almere, 22 april 2010 - Vandaag openden Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland en de bekendste inwoner van Almere, Ali B. de eerste VVV nieuwe stijl. De nieuwe VVV is gevestigd onder de Nieuwe Bibliotheek in Almere.

VVV jubileumjaar ook gevierd met nieuwe huisstijl VVV

In het jaar dat de VVV in Nederland 125 jaar bestaat, ontwikkelde VVV Nederland samen met de aangesloten VVV formulenemers een geheel nieuwe huisstijl voor de VVV vestigingen. Almere heeft de primeur met de opening van de compleet vernieuwde VVV. In de komende jaren wordt de nieuwe huisstijl stap voor stap doorgevoerd in het VVV netwerk in Nederland.

DNA van stad of streek centraal

In de nieuwe huisstijl staat de verbinding tussen het eigene, het 'DNA', van de bestemming en de herkenbaarheid en de uitstraling van het VVV merk centraal. Daarbij wordt ook ingespeeld op beleving en ervaring van stad of streek. Gasten, bezoekers en bewoners moeten die 'couleur locale' in de nieuwe VVV als het ware zien, voelen en proeven. Met de introductie van de nieuwe huisstijl geeft VVV Nederland verder inhoud aan haar missie om VVV uit te laten groeien tot het toonaangevende merk voor recreatie, toerisme en vrije tijd in Nederland.

Naar verwachting zal er een duidelijke voorbeeldwerking uitgaan van deze eerste VVV vestiging nieuwe stijl in Almere. Door de uitstraling in gastheerschap, productpresentatie, dienstverlening en assortimentssamenstelling en de sterke herkenbaarheid van stad of streek betekent de introductie van de nieuwe VVV huisstijl in dit jubileumjaar opnieuw een stevige impuls in het toch al breed bekende en gewaardeerde VVV merk.

Einde Persbericht

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://vvv.nl