SaaSplaza implementeert de 100ste Microsoft Dynamics klant

22/04/2010 12:30

Siennax International BV

Afgelopen maand is de implementatie van de 100ste Microsoft Dynamics solutions klant op het SaaSplaza platform gevierd! Deze groei is gerealiseerd in nauwe samenwerking met het internationale Microsoft Partner Netwerk in minder dan 12 maanden.

SaaSplaza is de leidende Microsoft Dynamics SaaS platform provider die zich volledig richt op de wereldwijde Microsoft ISV en Partner community. Binnen één jaar hebben meer dan 150 Microsoft Dynamics Partners uit Europa, de Verenigde Staten en Azië zich vereenigd op SaaSplaza voor het ontwikkelen van hun SaaS propositie. Inmiddels is de mijlpaal van 100 implementaties in samenwerking met 44 Microsoft Dynamics Partners bereikt. Hiermee hebben deze partners een belangrijke stap gezet in hun transitie in het aanbieden van Microsoft producten als een SaaS dienst.

SaaSplaza, een wereldwijde opererende SaaS service provider, stelt het Dynamics VAR en ISV kanaal in staat te profiteren van de kans om aan de behoefte te voldoen van verschillende deployment varianten en licentie vormen. Hierbij kan de partner zich focussen op zijn core business, namelijk het verkopen en implementeren van CRM en of ERP oplossingen.

"SaaSplaza bewijst dat Microsoft's unieke belofte met de "Power of Choice" een feit is," zegt Patrick Pando, Microsoft Europa's SaaS lead. "We bieden onze klanten de vrijheid om onze applicaties te implementen op hun eigen infrastructuur, of te gebruiken uit de ''cloud'', of op ieder gewenst moment te switchen tussen de twee mogelijkheden"

"We maken het eenvoudig voor Microsoft ISV's en partners te profiteren van de snel groeiende vraag naar SaaS oplossingen; zowel technisch, commercieel als contractueel" zegt Herb Prooy, CEO van SaaSplaza. "Onze "app store" benadering maakt het uitleveren van een nieuwe applicatie eenvoudig en snel. Zonder uit te hoeven leggen wat SaaS is kunnen klanten het eenvoudig ervaren en gaan gebruiken."

De SaaS markt is relatief jong en ontwikkelt zich in hoog tempo, zoals wordt weerspiegeld in het aantal klanten dat de keuze voor SaaS maakt. Daarbij stellen de voorspellingen van Gartner Inc en IDC research dat de SaaS markt sterk zal groeien in de komende jaren.

"Deze mijlpaal toont het commitment van SaaSplaza voor het leveren van een uniek SaaS platform en business model naar onze partners," zegt Doug Kennedy, Vice President Microsoft Dynamics Partners. "We feliciteren SaaSplaza voor het faciliteren van deze 100ste klant en kijken uit naar de verdere ontwikkelingen in de toekomst."

"Het commitment van Microsoft ten opzichte van SaaS is enorm. Samen zullen we blijven werken aan de ontwikkeling en de groei van de Microsoft Dynamics SaaS markt op een wereldwijde schaal," aldus Herb Prooy. "We bewijzen dat SaaS ook vie het indirect kanaal succesvol verkocht kan worden. Het is mooi te zien dat Microsoft Dynamics partners het verschil kunnen maken met een SaaS oplossing bij vele klanten!"

Over SaaSplaza

SaaSplaza is een wereldwijd opererend SaaS platform en een van de 19 wereldwijde S+S Incubation Centers. Dagelijks worden meer dan 120 partner oplossingen over het internet geleverd aan +1.000.000 eindgebruikers in meer dan 50 landen. SaaSplaza heeft een bewezen track record in de levering van bedrijfskritische applicaties voor kleine, middelgrote en enterprise organisaties met referenties in verschillende branches. De Multi-tenant ingerichte omgeving is volledig schaalbaar en garandeert optimale beschikbaarheid, betrouwbaarheid en security.

Compliance is een basis eis in de huidige internationale markt. SaaSplaza is opgericht in 2006 en is de eerste Europeese SaaS hosting provider met een SAS 70 Type II certificering. Bezoek voor meer informatie www.saasplaza.com





http://www.saasplaza.com