ASPA

ASPA herintroduceert het merk ASSENBURG

HOUTEN, 22 april 2010 - Kantoorinrichter ASPA heeft vandaag aangekondigd haar bedrijfsactiviteiten voor het indirecte verkoopkanaal voort te zetten onder de naam ASSENBURG. Door de herintroductie van het vertrouwde merk ASSENBURG wil de onderneming haar marktbewerking door wederverkopers verder versterken.

ASPA heeft - sinds het in juli 2009 de activiteiten van het voormalige Samas Benelux onder deze nieuwe naam voortzette - afgelopen jaar met succes een 'turnaround' doorgevoerd en voortvarend een nieuwe koers ingezet. Daarmee heeft de onderneming in korte tijd weer een sterke positie in de markt van kantoormeubilair en -inrichting verworven. Met een positionering als specialist en opinieleider op gebied van 'office identity' richt ASPA zich op organisaties, die onderkennen dat zij - juist in hun kantooromgeving - een eigen, onderscheidende identiteit dienen te hebben om succesvol te zijn en te blijven. Afgelopen jaar heeft ASPA dan ook weer tal van aansprekende nieuwe klanten verworven en spraakmakende projecten gerealiseerd. De bedrijfsactiviteiten via het directe verkoopkanaal blijven gehandhaafd onder de naam ASPA.

Om haar marktbewerking via het indirecte verkoopkanaal verder te versterken herintroduceert de onderneming per heden nog een andere vertrouwde naam: ASSENBURG. Het merk ASSENBURG, specialist op het gebied van 'office furniture', vindt haar oorsprong in 1864 in Tilburg en kan dus bogen op bijna 150 jaar ervaring in de productie en verkoop van kantoormeubilair. ASSENBURG biedt haar producten aan in de Benelux via een dekkend netwerk van gekwalificeerde wederverkopers.

Edward Vis, Algemeen Directeur, over de herintroductie: 'ASSENBURG is een authentiek, puur Nederlands fabrieksmerk, dat behoort tot het industriële erfgoed van dit land. Dat maakt het bedrijf bijzonder. De kracht van ASSENBURG ligt vooral in de vakmensen die bij ons werken en de manier waarop zij dat doen. ASSENBURG werkt samen met een zorgvuldig samengestelde groep wederverkopers. Deze leveren door hun onafhankelijke positie objectieve en betrouwbare adviezen. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige ondernemers die net als wij voldoen aan de hoogste mate van deskundigheid en kwaliteit op het gebied van kantoorinrichting. Door de optimale spreiding van dit netwerk van wederverkopers kan een snelle en adequate service worden gegarandeerd, zowel regionaal als internationaal'.