Politie Gelderland-Midden

Weer verdachte Zevenaarse overval opgepakt

Publicatiedatum: 22-4-2010 13:08:52

ZEVENAAR - De recherche in Zevenaar heeft woensdag 21 april weer een verdachte opgepakt voor de gewapende overval op een supermarkt aan de Van Oldenbarneveldtlaan. Het gaat om een 33-jarige man uit 's-Hertogenbosch.

Dinsdag werd voor dezelfde zaak al een 16-jarige Zevenaarder als verdachte aangehouden. Hij kwam na onderzoek als verdachte in beeld. De Bosschenaar werd in zijn woonplaats aangehouden nadat ook hij als verdachte kon worden aangemerkt. Beide mannen zitten nog vast. Onderzocht wordt welke rol zij bij de overval hebben gehad.

Meerdere aanhoudingen verwacht
Woensdagavond 13 januari van dit jaar werd de supermarkt aan de Van Oldenbarneveldtlaan overvallen door drie gemaskerde mannen, die onder dreiging van een wapen geld buit wisten te maken. Kort na de overval hield de politie een 20-jarige verdachte uit Zevenaar aan, maar deze man bleek later niets met de zaak te maken te hebben. Hij werd dan ook direct weer vrijgelaten. De recherche zet het onderzoek naar de overval voort en sluit daarbij meerdere aanhoudingen niet uit. (004883)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---