Politie Noord- en Oost Gelderland


Politieberichten NW-Veluwe 22 april 2010

|     |Ermelo - woninginbraken                                   |

In de nacht van dinsdag op woensdag 21 april is er ingebroken in twee woningen in de Vogelbuurt in Ermelo.


De inbraken vonden plaats bij woningen aan de Tuinfluiterstraat en de Zwaluwstraat. Bij enkele andere woningen aan de Tuinfluiterstraat werden vermoedelijk pogingen tot inbraak gedaan. Er werden verschillende zaken als telefoons, fotocamera's en geld uit de twee woningen meegenomen. De politie stelt een onderzoek in.

|     |Harderwijk - politie zoekt getuigen ongeval               |

Een 22-jarige automobilist uit Harderwijk raakte woensdag 21 april licht gewond bij een verkeersongeval op de Leuvenumseweg in Harderwijk. De bestuurder van de andere auto betrokken bij het ongeval is doorgereden. De politie is op zoek naar hem, en getuigen van het ongeval.


De hulpdiensten kregen omstreeks 18:00 uur de melding van het ongeval. De 22-jarige automobilist reed op de Leuvenumseweg vanaf Ermelo richting Harderwijk. Ter hoogte van de Watertorenweg werd hij ingehaald door een onbekende bestuurder in een rode Opel Omega. Deze bestuurder ging vervolgens vlak voor de 22-jarige man rijden en remde plotseling. Hierdoor kwam de automobilist uit Harderwijk over de kop in de berm terecht. De man liep lichte verwondingen op. De politie is op zoek naar de bestuurder van de rode auto, en getuigen van het ongeval. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met 0900-8844.