Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Delft, 22 april 2010 - Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergaderingg van Aandeelhouders van Exact Holding N.V. ('Exact') hebben de aandeelhouders de jaarrekening over 2009 goedgekeurd. In overeenstemming met het voorstel van de Raad van Bestuur hebben de aandeelhouders eveneens het voorstel voor uitbetaling van een slotdividend van ¤ 0,81 peer aandeel goedgekeurd.

Tezamen met het interim-dividend van ¤ 0,66 per aandeel, uitbetaald in augustus 2009, komt het totale dividend voor 2009 uit op ¤ 1,47 per aandeel. Dit vertegenwoordigt een 100% uitbetaling van het nettoresultaat overeenkomstig het dividendbeleid. De ex-dividend datum is 26 april 2010, de registratiedatum is 28 april 2010 en het dividend is beschikbaar voor uitbetaling op 7 mei 2010.

Ook is de heer Max Timmer tijdens de vergadering benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer. Timmer trad per 1 januari 2010 in dienst bij Exact. ---------------------------

Exact. And it all comes together.

Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.200 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2009 bedroeg onze omzet ¤ 232,5 miljoenn.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com