Gemeente Deventer

week 16 - 19 april tot en met 23 april 2010

Gepubliceerd: April 22, 2010 10:47

Laatst gewijzigd: April 22, 2010 15:22

Voornemen en ontwerp projectbesluiten.

Voornemen projectbesluit Oxersteeg 18 Deventer

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens een projectbesluit voor te bereiden voor:

* de bouw van een ligboxenstal aan de Oxersteeg 18 te Deventer

Het vaststellen van het ontwerp projectbesluit wordt te zijner tijd gepubliceerd. Daarna kan iedereen gedurende zes weken het ontwerp projectbesluit en de bijbehorende stukken inzien en zienswijzen kenbaar maken. Er worden geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen.

Ontwerp projectbesluit Deventerweg 33 Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer is van plan met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor:
* het uitbreiden van de woning op het perceel Deventerweg 33 te Bathmen.

Het ontwerp projectbesluit kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u een directe link vinden naar het ontwerp projectbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerp projectbesluit zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het projectbesluit.

U kunt het ontwerp projectbesluit en de ontwerpbouwvergunning van 22 april 2010 tot en met 2 juni 2010 ook inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81; bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 13, Bathmen.

Tijdens deze periode van 6 weken kan iedereen schriftelijk of via internet (via
http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en- beroep) zienswijzen over het ontwerp projectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mw. De Boer van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 - 0570.

Ontwerp projectbesluit Paddensteeg 8 Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer is van plan met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor:
* het uitbreiden van een melkveestal op het perceel Paddensteeg 8 te Bathmen

Het ontwerp projectbesluit kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site vindt u een directe link naar het ontwerp projectbesluit op RO-online. De digitale bestanden van het ontwerp projectbesluit zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen treft u een directe link aan naar de vindplaats van de bestanden van het projectbesluit.
U kunt het ontwerp projectbesluit en de ontwerpbouwvergunning van 22 april 2010 tot en met 2 juni 2010 ook inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81; bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en in de Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259).
Tijdens deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp projectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mw. Vrielink-Simonse van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 - 0570.