Feestelijke opening 100ste BrainWash salon

22/04/2010 17:13

Eazy Hair Holland B.V.

Rotterdam - In een razend tempo verovert BrainWash de Nederlandse kappersbranche! Op donderdag 22 april heeft BrainWash alweer haar 100ste filiaal geopend: in Rotterdam op het Marinus Bolkplein! Binnen vier jaar tijd is de kapsalonketen uitgegroeid tot de grootste formule en werkgever binnen de kappersbranche. Genoeg redenen voor een spectaculaire opening en een feestje in alle BrainWash-salons.

Het was gezellig druk bij de opening van de nieuwe BrainWash-salon. Heel veel mensen maakten gebruik van de openingsstunt: gratis wassen, knippen en stylen! Daarnaast waren er nog enkele verrassingen voor de klanten van BrainWash. Zo heeft John de Wolf, oud speler van Feyenoord, de officiële opening verzorgd. Aanwezige toeschouwers konden gratis de nieuwe zomercoupe van John laten knippen. Ook plaatste hij zijn handtekening op BrainWash voetballen die speciale voor deze opening gemaakt zijn. Daarnaast hebben de klanten van het 100ste filiaal goodybags ontvangen en vele klanten vielen in de prijzen met het met voetbalspel.

Alle bestaande salons van BrainWash vierden het feest op deze dag ook mee. In ieder filiaal is één klant de gelukkige winnaar geworden van één jaar lang gratis BrainWash! Dit gebeurde om half 3, op het moment van de officiële opening in Rotterdam. BrainWash heeft 99 klanten blij gemaakt met deze verrassing.

BrainWash is met haar concept revolutionair binnen de kappersbranche. Het concept is gebaseerd op wat het beste is voor de consument. De lage prijs is een groot voordeel voor de klant en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen, vrouwen, kinderen, lang of kort haar. Iedereen betaalt een lage prijs.

Voor het jaar 2010 staan er nog vele openingen op de planning, gemiddeld wordt er elke week een nieuwe salon geopend. Voor de kwaliteit die BrainWash biedt kun je nergens goedkoper je haar laten verzorgen. Er wordt niet op afspraak gewerkt, zo kan de klant naar de kapper wanneer het hem of haar uitkomt, ook op maandag en ook 's avonds tot acht uur.

BrainWash Rotterdam - Marinus Bolkplein

Bij Albert Heijn, Marinus Bolkplein 23a

www.brainwash-kappers.nl

BrainWash heeft nog twee salons in Rotterdam, namelijk:

BrainWash Rotterdam - Goudsesingel

Bij Bas v/d Heijden, Goudsesingel 37a

BrainWash Rotterdam - Vuurplaat

Bij Albert Heijn, Vuurplaat 479

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.






Noot voor de redactie: