Ingezonden persbericht

De grootste WK kroeg is in de Baarsjes!

Amsterdamse uitgaansgelegenheid & poolcentrum Club 8 pakt flink uit tijdens het WK voetbal. Sommigen herinneren zich misschien nog wat een enorm spektakel het was twee jaar geleden tijdens het EK voetbal. Wedstrijden van Nederland werden op beide verdiepingen op enorme schermen uitgezonden. Het was een volle bak, keer op keer en een uitermate goede sfeer.
Met zijn allen hebben we flink nagels gebeten en het hele stadsdeel bij elkaar geschreeuwd. Grote schermen op alle verdiepingen, speciale WK bierprijzen en naast Nederland, ook alle andere wedstrijden op groot scherm. Het WK wordt het EK in het kwadraat!

Club 8 zal de WK liefhebber voorzien van alle gemakken. Grote schermen, lekker eten en toepasselijke acties. Zo poolen vrouwen GRATIS tijdens alle wedstrijden, worden er culinaire tradities geserveerd van de spelende landen voor een kleine prijs, is er gewoon veel bier en bitterballen, kan iedereen een uur voor de wedstrijden gratis poolen, zijn er natuurlijk WK pooltjes, is Club 8 helemaal in WK-stijl gekleed, zijn er VIP plekken voor het allerbeste beeld en wordt het gewoon de gezelligste WK kroeg van Amsterdam.

Kortom, een maandlang dolle WK pret in Club 8 voor alle professionele voetballiefhebbers, maar ook amateur fans. Want niemand ontkomt eraan, de WK gekte gaat los en helemaal in Club 8, de grootste WK kroeg van Amsterdam. Op www.club-8.nl hebben we regelmatig updates over alle WK (voor)pret.



Ingezonden persbericht