Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort, 22 april 2010

VOORBEREIDINGEN DAVIS CUP BY BNP PARIBASDUEL IN VOLLE GANG

De voorbereidingen rondom de Davis Cupwedstrijd Nederland - Italië die van vrijdag 7 tot en met zondag 9 mei plaatsvindt, zijn in volle gang. Maandag 26 april is het eerstvolgende belangrijke moment voor het REAAL Nederlands Davis Cup Team. Dan maakt captain Jan Siemerink in SilverDome Zoetermeer de samenstelling van het team bekend. Dit is tevens de locatie waar het evenement plaatsvindt.

Promotiecampagne
Achter de schermen wordt hard gewerkt om van dit belangrijke tennisevenement een succes te maken. Zo start de opbouw en aanleg van de DecoTurf hardcourtbaan op dinsdag 27 april. De ballenkinderen uit Zoetermeer en omstreken worden getraind en de promotiecampagne voor de kaartverkoop is in volle gang. Vanaf 23 april loopt een actie bij Sky Radio waarbij de luisteraars kans maken op vipkaarten voor de Davis Cup. Daarnaast zijn acties om kaarten te winnen verschenen in Tennis Magazine en Sportweek en diverse artikelen in Stadsnieuws Zoetermeer en Zoetermeer Magazine.

Als klap op de vuurpijl is Thiemo de Bakker levensgroot te bewonderen op een billboard langs de A12. Ter hoogte van Den Haag Forepark is deze snelwegreclame van Interbest niet te missen!

Op www.knltb.nl/daviscup kunt u alles lezen over de actuele resultaten van de mogelijke Davis Cupspelers. Zowel de Nederlandse als Italiaanse spelers zijn deze weken verspreid over de hele wereld actief. Daarnaast vindt u op de website andere leuke wetenswaardigheden over de Davis Cup en het programma van het Davis Cupduel.

Kaarten
Wilt u ook bij dit toptennisevenement aanwezig zijn? Dat kan! Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.knltb.nl/daviscup.