Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 17 maart 2010

Addy van den Krommenacker geeft show op
Silk Fashion & Business Event

Amsterdam ­ In navolging van eerdere, succesvolle edities van de aan de grote Nederlandse steden gebonden Luxury Fairs, organiseert Silk- PR, Events & Models op donderdag 22 april aanstaande het Silk Fashion & Business Event op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. De combinatie van mode, luxe en netwerken maakt dit evenement uniek in zijn soort. Couturier Addy van den Krommenacker zal tijdens het event een spectaculaire show verzorgen zoals we dat alleen van hem kennen.

Het Silk Fashion & Business Event is een lifestyle evenement dat vertegenwoordigd wordt door organisaties uit het luxe segment. Bedrijven uit zowel de Rotterdamse regio, maar ook uit de rest van het land zijn aanwezig om hun producten en diensten aan een exclusieve doelgroep te laten zien en te verkopen.

Maar er is meer! Onder het genot van luxe hapjes en drankjes kijken genodigden naar een spectaculaire modeshow van verschillende modeontwerpers. Tv-presentatrice Fabiënne de Vries is verantwoordelijk voor de presentatie van de avond. Om exclusiviteit te waarborgen is het als bezoeker alleen mogelijk om op uitnodiging te komen. Netwerkclubs en genodigden van de deelnemende partijen zijn aanwezig tijdens deze avond die plaatsvindt op donderdag 22 april 2010 van 18.00 tot 00.00. Als klapstuk van de avond zal er een modeshow worden verzorgd door topcouturier Addy van den Krommenacker, die al jaren zowel nationaal als internationaal aan de weg timmert als ontwerper van zeer exclusieve cocktail-, gala- en bruidskleding.

Tamara Elbaz van Silk- PR, Events & Models: "We zijn verheugd dat Addy zijn couture laat zien tijdens het Silk Fashion & Business Event. De toezegging van Addy om aanwezig te zijn tijdens deze avond laat nogmaals het exclusieve karakter zien van dit evenement".

Over Addy van den Krommenacker
Van den Krommenacker verzorgt de styling voor veel televisiepersoonlijkheden, waaronder Georgina Verbaan, Chantal Janzen, Miryanna van Reeden en Irene Moors. In 2002 lanceerde hij zijn eerste ontwerpen tijdens de Beau Monde Fashion Awards. In het daaropvolgende jaar toonde hij zijn eerste volledige couture collectie. De presentatie van zijn collectie is inmiddels een jaarlijks evenement. De couture wordt in Italië gemaakt, bij verschillende ateliers die ook werken voor Calvin Klein, Gianfranco Ferré, Armani Privé en Roberto Cavalli. In 2007 werd Addy door de organisatie van AltaModa uitgenodigd