Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gen en Agile komen samen tijdens seminar COOLProfs

Oude Wetering, 24 maart 2010 - COOLProfs, specialist in het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische maatwerksystemen, organiseert op donderdag 22 april zijn jaarlijkse seminar. Moderne technologieën als Gen R8, Agile Platform 5.0 en WebServices komen uitgebreid aan bod en TNT Express vertelt over haar ervaringen met Agile-systeemontwikkeling.

Het evenement wordt voor de achtste achtereenvolgende keer gehouden. Dit jaar vormt Het Rijk van de Keizer in Amsterdam het decor. Het Rijk van de Keizer ligt verscholen tussen de weilanden aan de rand van Amsterdam op een sprookjesachtig landgoed, dat onderdeel uitmaakt van de stelling van Amsterdam (UNESCO werelderfgoed).

Het thema van de dag is Durf te dromen!. Eric ten Harkel, directeur van COOLProfs: 'Organisaties dromen nog steeds van succesvolle IT-projecten, terwijl de praktijk maar al te vaak anders uitwijst. Aan de hand van nieuwe zienswijzen, innovatieve ideeën en praktijkvoorbeelden laten wij zien hoe organisaties de kans op een succesvolle systeemontwikkeling aanzienlijk kunnen vergroten.'

In het ochtendprogramma komt Swinda Hagedoorn, Divisonal Manager Business Solutions, van TNT Express aan het woord. Zij vertelt over hoe bij TNT Express dankzij Agile-systeemontwikkeling binnen zeven weken een nieuw systeem werd gerealiseerd.

In het middaggedeelte zijn er verschillende parallelsessies over onder meer Gen R8 en OutSystems (Business Process Modelling en systeemontwikkeling). Tevens is er het OutSystems Agile Lab, waarbij deelnemers zelf aan de slag kunnen met het OutSystems-platform.

Afsluitend zal Dick van der Reijden, CTO van COOLProfs, zijn visie geven op de toegevoegde waarde van moderne technologieën en wat dit in de praktijk betekent.

Gratis deelname en aanmelden

Het seminar Durf te dromen! vindt plaats op donderdag 22 april 2010, van 10.00 tot 16.30. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via www.coolprofs.nl/seminar/seminar_2010.

Meer informatie vindt u hier.

Over COOLProfs

COOLProfs is specialist in het bouwen van bedrijfskritische informatiesystemen op maat. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het systeem voor kredietverlening bij ABN AMRO Bank, het C1000 winkel-informatiesysteem van Schuitema en een Global Account Management systeem voor TNT Express. COOLProfs onderscheidt zich door haar aanpak, waarin de menselijke factor van IT centraal staat en waarbij in nauwe samenwerking met de klant naar het gewenste resultaat wordt toegewerkt, binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder meer ABN AMRO Bank, Kadaster, Delta Lloyd, Schuitema, Fortis Bank, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en TNT. Kijk voor meer informatie op www.COOLProfs.nl.




Ingezonden persbericht