Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum
20 april 2010
Plaats
Naaldwijk

Nederlandse primeur van Caiway met Food Network Channel

Op 22 april aanstaande voegt Caiway de televisiezender Food Network Channel toe aan het aanvullende televisiepakket `Taste'. Hiermee is Caiway de eerste in Nederland die deze zender opneemt in haar RTV-aanbod.

Food Network Channel toont u hoe de heerlijkste gerechten bereid worden door topkoks zoals Nigella Lawson, Tyler Florence en Ina Garten. De zender biedt smakelijke programma's zoals `Iron Chef', `Chopped', `30 Minute Meals' en `Tyler's Ultimate' die tot ieders verbeelding spreken. De zender is 100% Nederlands ondertiteld en 24 uur per dag te zien in het Taste pakket van Caiway, op voorkeuze 96. Het aanvullende pakket Taste heeft een uitgebreid aanbod van lifestyle zenders, regionale zenders zoals AT5, TV West en TV Gelderland en 12 extra radiozenders van XLnt Radio en kost 2,55 per maand. Hiernaast gaat Caiway de zender in de toekomst ook in HD doorgeven.

Aart Verbree, algemeen directeur Caiway: "Kookprogramma's zijn erg populair. De sterke programmering in combinatie met de hoge kwaliteit van de chefkoks van Food Network Channel maken het een mooi en levendig programma om naar te kijken, waar ik van meen dat de klanten het zullen waarderen."

Food Network Channel zender van de maand mei
Om alle klanten van Caiway kennis te laten maken met deze nieuwe zender is Food Network Channel in mei `zender van de maand' in Showroom. Alle digitale kijkers van Caiway kunnen gedurende een maand de digitale zender dan tijdelijk gratis op Showroom bekijken (voorkeuze 18).

Over Caiway
Caiway is kabelexploitant in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Loenen, Krimpen a/d IJssel en Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn). Hiernaast biedt Caiway ook digitale radio en televisie in Hilvarenbeek en Gouda en omgeving. Caiway bedient ruim 150.000 radio- en televisieabonnees met daarbij circa 75.000 kabelinternetklanten en zo'n 29.000 telefoonaansluitingen.

+++++++


Ingezonden persbericht