Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor presenteert WMS-oplossingen tijdens WMS-dag 2010

Barneveld, 21 april 2010 --- Infor, een toonaangevende leverancier van enterprise software, kondigt vandaag aan dat het zijn Warehouse Management-oplossingen presenteert tijdens de 15e Warehouse Management Systemen (WMS) dag. Het jaarlijkse congres, georganiseerd door het vakblad Logistiek en TTM vindt plaats in het Nieuwegein Business Centre op donderdag 22 april en richt zich op logistieke, warehouse-, supply chain- en IT-managers van logistieke dienstverleners.

Door de toenemende complexiteit waarin bedrijven en hun supply chains zich bevinden, is de vraag naar passende ondersteunende IT-pakketten de afgelopen jaren enorm gestegen. De WMS-dag focust zich op het gebruik van software voor het aansturen en beheersen van logistieke stromen. De toonaangevende Infor SCM Warehouse Management-oplossing stelt klanten in staat voorraden te overzien, werk te organiseren en bronnen op elkaar af te stemmen om hun klanttevredenheid te verhogen. Hiermee kunnen fulfillment- en distributieprocessen verbeterd worden zodat producten op tijd en volledig worden geleverd, waar en wanneer dan ook.

'De meerderheid van de huidige systemen is inflexibel voor veranderingen in de vraag van klanten. Daarnaast zijn de systemen complex en de onderhouds- en upgradekosten hoog', zegt Theo Koster, Regional VP Infor Benelux. 'Infor's SCM WM-oplossingen leveren specifieke functionaliteiten zonder dure personalisatie. Dit zorgt voor een significant snellere installatie en optimaliseert bedrijfsresultaten.' Daarnaast verbetert de SCM WM-software de reactiesnelheid en resultaten en kan de software gemakkelijk gecombineerd worden met onder ander Performance Management, Event Management, Transportation Management en Advanced Planning. Tijdens de WMS-dag wordt het gehele proces van selectie, begroting, implementatie en optimalisatie van WM-software behandeld, zoals blijkt uit de parallelsessies waar tijdens het programma van de WMS-dag uit gekozen kan worden:
· WMS en TMS: Hoe optimaliseer ik mijn supply chain?
· Mechaniseren van magazijnen, gekoppeld aan WMS.
· Kostenbesparing. "Haal meer uit uw WMS/TMS".
· Warehouse management 2.0: Innovatie.
· Software selectie en implementatie. Hoe selecteert u en waar let u op? WMS-dag:
Infor is Gold Sponsor van de WMS-dag. Het evenement vindt plaats op 22 april in NBC Nieuwegein. Kijk voor meer informatie op: www.wmsdag.nl

Over Infor
Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.