Gemeente Waddinxveen


Gemeentelijk onderscheidingen voor wethouder W.H.K. Dijksterhuis en wethouder D. Lont

Op woensdag 21 april is wethouder W.H.K. Dijksterhuis ter gelegenheid van zijn afscheid benoemd tot Ereburger van Waddinxveen. Wethouder D. Lont heeft ter gelegenheid van zijn afscheid de gemeentelijke legpenning ontvangen.

Burgemeester Bert Cremers heeft de Erepenning en de gemeentelijke legpenning uitgereikt tijdens de afscheidsreceptie in de raadzaal van het gemeentehuis.

Â

Wiebrand Dijksterhuis is van 1990-2000 raadslid geweest van de PCW, in 1998 werd hij fractievoorzitter. Van 2000-2010 is hij wethouder geweest. Hij ontvangt zijn ereburgerschap als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn verdiensten op politiek terrein gedurende een periode van twintig jaar en voor zijn grote betrokkenheid bij de totstandkoming van Triangel.Â

Dirk Lont is van 1978-1986 raadslid van de PvdA-fractie geweest. In 2003 is hij benoemd tot wethouder. Hij ontvangt de gemeentelijke legpenning als blijk van dank en waardering voor zijn langdurige inzet op bestuurlijk en maatschappelijk terrein voor de gemeente Waddinxveen.

Zie ook:
Ereburgers van Waddinxveen