Ingezonden persbericht


Persbericht, Hilversum 22 april 2010

Daling van het aantal startende ondernemers in 330 gemeenten

Liefst 330 gemeenten kenden een daling van het aantal startende ondernemers in het eerste kwartaal van 2010. Dat blijkt uit onderzoek van de website www.ondernemersunited.nl. Deze website heeft het aantal startende ondernemers voor alle gemeenten in kaart gebracht. Daarbij is per gemeente de vergelijking gemaakt tussen het aantal aanmeldingen bij de Kamer van Koophandel in het eerste kwartaal van 2010 en het eerste kwartaal van 2009.

De gemeente Wunseradiel gaat aan kop met 207% meer ondernemers. 94 van de 441 gemeenten kenden een groeiend aantal startende ondernemers in het eerste kwartaal. In 15 gemeenten bleef het aantal startende ondernemers gelijk.


---

De complete lijst met het aantal startende ondernemers per gemeente (zowel relatief als in absolute aantallen) is terug te vinden op http://ondernemersunited.nl/pages/pers


---

Over www.ondernemersunited.nl

www.ondernemersunited.nl biedt korting en voordeel voor ondernemers. Dit geldt voor zakelijke producten en diensten zoals bijvoorbeeld korting op een Google Adwords Campagne, Coaching, Verzending van persberichten en Green Fees op golfbanen.

OndernemersUnited.nl heeft ruim 11.000 leden. Ondernemers en ZZP'ers kunnen gratis lid worden via de website www.ondernemersunited.nl

OndernemersUnited is onderdeel van Romijn Media, uitgever van onder meer www.beursblik.nl en www.beursinbeeld.nl


---

Noot voor de redactie,