Persbericht

AXIANS krijgt Partner of the Year Award van Cisco
~ Netwerkspecialist voor vijfde keer onderscheiden door Cisco ~

Utrecht, 22 april 2010 - Netwerkspecialist AXIANS heeft tijdens het jaarlijkse partnerdiner van Cisco in Amsterdam de award voor Commercial/Mid-market Partner of the Year in ontvangst mogen nemen. De award is niet alleen een Nederlandse prijs, maar ook één van de vier 'North Geo Awards'. AXIANS kreeg de prijs omdat ze zich heeft zich onderscheiden van andere partners in de landen van de Noord-regio. Deze regio bestaat uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Dankzij deze waardering dingt AXIANS mee naar de Europese Cisco Partner Awards die volgende week in San Francisco worden uitgereikt.

Cisco reikt jaarlijks awards uit aan partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier hebben onderscheiden. De award werd uitgereikt door Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco Systems, en Coks Stoffer, Managing Director.

Fred Gerritse, Directeur Partnerorganisatie bij Cisco: "AXIANS is Commercial /Mid-market Partner van het jaar geworden voor Cisco's Noord-regio, omdat ze in dit segment een omzetgroei van maar liefst 30 procent heeft gerealiseerd in het afgelopen jaar. De organisatie heeft een sterke focus op het onder de aandacht brengen van de totale Cisco-portfolio binnen het Commercial-segment. Bovendien bestaat 40 procent van de Cisco-omzet van AXIANS uit de verkoop van Cisco's Advanced Technologies, een opvallende prestatie. Verder heeft de AXIANS-organisatie, in nauwe samenwerking met ons salesteam, klanten weten te overtuigen van de meerwaarde van een geïntegreerde totaaloplossing. Deze North Geo Award heeft AXIANS dan ook meer dan verdiend."

"Het is alweer de vijfde keer dat we een award van Cisco in ontvangst mogen nemen, maar deze is voor ons net zo belangrijk als de eerste," zegt Rob Wennekendonk, Managing Director van AXIANS. "Naast de erkenning zien we de prijs als een duidelijke bevestiging dat we door de jaren heen ons hoge servicelevel zijn blijven evenaren."