Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe 'voorjaarscollectie' van HP te zien in nieuwe film 'Sex and the City 2'

Amstelveen, 22 april 2010 - De nieuwe voorjaarscollectie pc's en notebooks van HP is te zien in Sex and the City 2, die op 27 mei in Nederland in première gaat. Hiervoor werkt HP samen met Warner Bros. "We willen met onze producten laten zien dat mode, design en technologie hand in hand kunnen gaan,' aldus Jean-Pierre Le Calvez, vicepresident, Marketing, Personal Systems Group bij HP EMEA. "Sex and the City staat bekend als trendsettend en dat maakt deze film het ideale podium om onze nieuwe collectie te presenteren."

Sarah Jessica Parker, hoofdrolspeelster en producent van de film, is ook te zien in de nieuwe wereldwijde commercial 'PC is Personal Again' van HP. In de commercial gebruikt Sarah een HP-computer op verschillende momenten in haar dagelijks leven; als moeder, designer en filmproducent.

De volgende producten zijn te zien in de film:


- De HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, is geïntroduceerd op de catwalk van de New York Fashion Week 2010, als onderdeel van de lentecollectie van Vivienne Tam. Deze mini is de opvolger van de HP Mini Vivienne Tam uit 2008 en in Nederland vanaf juni 2010 verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie alvast op www.hp.com/viviennetam.


- HP TouchSmart PC, de all-in-one pc van HP met een groot high definition multi-touchscherm.


- HP TouchSmart tm2 notebook, de tablet-pc met touch-technologie.

Zowel de HP TouchSmart pc's als de tm2 notebooks zijn niet alleen te zien in de film, maar ook gebruikt door de designers in het zevende seizoen van Project Catwalk. De lancering van de eerste digitale clutch, de HP Mini Vivienne Tam notebook, op de catwalk van de Vivienne Tam tijdens de New York Fashion week in 2008, was de introductie van HP in de modewereld. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de samenwerking met de film Sex and the City 2.


- Einde -

Voor meer informatie of beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u terecht bij Ellen Bruens, tel. 020 30 10 980 of mail ellen.bruens@edelman.com. Indien u zich wilt afmelden voor het ontvangen van HP-berichten, stuur dan een e-mail naar: afmelden@edelmanpr.nl.

Over 'Sex and the City 2'

Hoofdrolspelers van 'Sex and the City 2' zijn Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, John Corbett en Chris Noth. De film is geregisseerd door Michael Patrick King en geproduceerd door Sarah Jessica Parker, Darren Star en John Melfi. 'Sex and the City 2,' gaat op 27 mei 2010 in première.

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl.