Persbericht

Manhattan Associates introduceert User Group
Nederlandse en Belgische klanten sluiten zich aan bij supply chain kennis- en netwerkplatform

Nieuwegein - 22 april, 2010 - Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) introduceert vandaag de Central Europe User Group. Met de User Group wil Manhattan Associates gebruikers een platform bieden voor het delen van kennis over en ervaringen met zijn supply chain optimalisatie-oplossingen. De User Group staat onder voorzitterschap van Cees de Kort, Manager ICT & Logistiek bij Hoogenbosch Retail Group.

De lokale Manhattan Associates User Group is in het leven geroepen om gebruikers van de oplossingen van Manhattan Associates te laten profiteren van elkaars ervaringen. De User Group biedt gebruikers daarnaast een podium om Manhattan Associates te voorzien van feedback op de geleverde producten en diensten. Voor de officiële kick-off hebben meer dan de helft van de Nederlandse en Belgische klanten van Manhattan Associates zich aangemeld. Het ligt in de planning om drie keer per jaar een bijeenkomst te organiseren, mogelijk afwisselend op locatie bij één van de Manhattan-gebruikers.

Middels presentaties en discussies zullen de leden van de Manhattan Associates CE User Group technologie-, applicatie- en business-gerelateerde onderwerpen bespreken. Afhankelijk van het thema kunnen verschillende medewerkers van de aangesloten bedrijven hierbij aanschuiven om hun kennis en ervaringen te delen.

"Wij zijn erg verheugd dat onze klanten zo positief reageren op de uitnodiging om zich aan te sluiten bij de User Group", zegt Wim Winkelmolen, Director Implementation Services bij Manhattan Associates. "Zowel onze klanten als wijzelf kunnen veel profijt halen uit dit platform. We kunnen hiermee de relatie met onze klanten verdiepen en de relatie tussen klanten onderling versterken. Bovendien kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat het maximale rendement wordt gehaald uit onze oplossingen."

(282 woorden)