Hoofdrollen korte film Ochtendlicht bekend


AMSTERDAM, 20100422 -- Manuel Broekman en Nadia Poeschmann zullen de hoofdrollen gaan spelen in de korte filmproductie OCHTENDLICHT van debuterend regisseur Lars Janssen.

Ochtendlicht vertelt het intense verhaal van de onlangs gescheiden, succesvolle zakenvrouw Dolores (Nadia Poeschmann) die voor een zakenreis verblijft bij Jorik (Manuel Broekman). Jorik zorgt voor de zakelijke relaties van zijn vader (Peter Tuinman) die directeur is van een luxe export kledingbedrijf. Tegen alle regels in ontstaat er een gepassioneerde en bijzondere relatie tussen twee dwalende jonge zielen in de grote stad. Kan hun relatie in deze onmogelijke situatie tot bloei komen?

Manuel Broekman was te zien in onder andere de televisieserie Voetbalvrouwen en de speelfilms Limo, Lover of Loser en Alles Stroomt. Actrice en model Nadia Poeschmann speelde in diverse korte films en werd bij het grote publiek bekend door haar komische verschijningen in diverse commercials. Tevens zal Gouden Kalf-winnaar Peter Tuinman deel uitmaken van de cast. Peter was te zien in onder andere de speelfilms Spetters, De Zwarte Meteoor, De Scheepsjongens van Bontekoe en De Hel van '63.

De filmopnames starten op 23 april a.s. in Amsterdam.

Ochtendlicht wordt geproduceerd door Lars Janssen en François Pieneman. De korte film zal worden ingediend voor het Nederlands Film Festival 2010 te Utrecht.





Ingezonden persbericht