Poppodium EKKO kiest voor Jupiler en Hertog Jan


UTRECHT, 20100422 -- Het bier dat geschonken wordt in poppodium EKKO zal in de nabije toekomst anders gaan smaken... Utrechts meest avontuurlijke poppodium heeft namelijk een overeenkomst gesloten met bierbrouwer AB-InBev over de levering van Jupiler en Hertog Jan bieren. Jupiler zal daarbij de komende vijf jaren het bier zijn dat bij EKKO uit de tap stroomt. Daarnaast zullen er in het EKKO restaurant en café de nodige speciaalbieren te verkrijgen zijn en zullen de stoere flessen van Beck's de vitrinekasten vullen. EKKO zal de barren in het concertzaalgedeelte gaan verbouwen en tevens zal het restaurantgedeelte een metamorfose ondergaan.

Andre Baars, directeur van EKKO: "We zijn heel verheugd dat we de komende vijf jaar met AB-InBev gaan samenwerken. De overeenkomst maakt het mogelijk voor EKKO om het horecagedeelte up to date te maken en EKKO als geheel een nog mooiere plek te laten worden voor pop- en danceliefhebbers".

District Sales Manager Sjoerd Goedhart van AB-InBev vult aan: "Het merk Jupiler sluit uitstekend aan bij de doelgroep van EKKO en met Hertog Jan plus onze speciaalbieren onderstrepen we de onderscheidende positionering van EKKO ook op biergebied. Ons team is enthousiast en wij als AB-InBev zijn blij dat we hiermee nog nadrukkelijker ons Jupiler gezicht in Utrecht kunnen laten zien. De samenwerking met EKKO zien we vol vertrouwen tegemoet".

De samenwerking tussen EKKO en AB-InBev is tot stand gekomen door intensieve bemiddeling van Joost Smit, horeca-adviseur.





Ingezonden persbericht