Klantendag LearningGuide Solutions in teken van MVO


'S-HERTOGENBOSCH, 20100406 -- De jaarlijkse klantendag van LearningGuide Solutions staat op 22 april - tevens de Internationale Dag van de Aarde -in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Ook in de gekozen locatie voor de klantendag heeft LearningGuide Solutions dit groene tintje doorgevoerd: het fraai gelegen Inn Style in het natuurrijke bos- en watergebied in Maarssen. Aandacht voor duurzaamheid en efficiency komt niet in de laatste plaats ook aan de orde tijdens presentaties van klanten over de innovatieve leerondersteunende producten van LearningGuide Solutions in de vorm van diverse LearningGuide toepassingen.

Nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van leren in algemene zin krijgen alle aandacht van keynote spreker Nick van Dam, Global Director Learning, e-Learning Solutions & Technologies van Deloitte Touche Tohmatsu. Nick van Dam is tevens oprichter en voorzitter van e-Learning for Kids.

Richtinggevende en succesvolle toepassingen van LearningGuide door klanten van LearningGuide Solutions komen onder meer aan de orde tijdens presentaties van Bouter Cheese en Koninklijke Boskalis Westminster N.V. Veel nadruk op duurzaam ondernemen wordt gelegd door de spreker van ARCADIS. Tenslotte vertelt een consultant van MOTUS Managementadvies & Realisatie alle ins en outs van de LearningGuide toepassing bij PLUS Retail.

LearningGuide Solutions Product Marketing Manager Lilian van Eijndhoven zal een overzicht geven op welke terreinen LearningGuide Solutions actief is in de ondersteuning van goede doelen, waarmee LearningGuide Solutions zelf het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wil onderstrepen.

LearningGuide Solutions