Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maart 2010

Silk Fashion & Business Event op Rotterdams Westelijk Handelsterrein

In navolging van de eerdere, succesvolle edities van de aan de grote Nederlandse steden gebonden Luxury Fairs, organiseert Silk-PR, Events & Models op donderdag 22 april 2010 het Silk Fashion & Business Event op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam. De combinatie van mode en netwerken maakt dit evenement uniek in zijn soort. Het Silk Fashion & Business Event is een lifestyle evenement dat vertegenwoordigd wordt door organisaties uit het luxe segment. Bedrijven uit zowel de Rotterdamse regio, maar ook uit de rest van het land zijn aanwezig om hun producten en diensten aan een exclusieve doelgroep te laten zien en te verkopen. Maar er is meer! Onder het genot van luxe hapjes en drankjes kijken genodigden naar een spectaculaire modeshow van verschillende modeontwerpers. Tv-presentatrice Fabiënne de Vries is verantwoordelijk voor de presentatie van de avond. Om exclusiviteit te waarborgen is het als bezoeker alleen mogelijk om op uitnodiging te komen. Netwerkclubs, genodigden van de deelnemende partijen, maar ook genodigden van het terrein zelf, zijn aanwezig tijdens deze avond die plaatsvindt op donderdag 22 april 2010 van 18.00 tot 00.00. Tamara Elbaz van Silk-PR, Events & Models: "We hebben diverse ondernemers uit de regio, maar ook uit de rest van het land uitgenodigd om tijdens het Silk Fashion and Business Event hun producten op een ideale manier te presenteren. Het avondvullende event is een combinatie van netwerken en het aanschaffen van de meest luxueuze producten die Nederland momenteel te bieden heeft. De nieuwste trends, ideeën en producten, maar dan afgestemd op een luxury lifestyle." Silk-PR, Events & Models P.C. Hooftstraat 62 II, 1071 CA Amsterdam - T +31(0)20-471 40 51 - www.silk-pr.eu Bankrekeningnummer 1334.36.241 - BTW-Nummer: 191641339/B01 - KVK-Nummer: 34238543 0000

Over het Westelijk Handelsterrein
Een groot geheim van Rotterdam zijn de pakhuizen achter de statige gevels van het Scheepvaartkwartier. Het rijksmonument is een aantal jaren geleden succesvol herontwikkeld tot een dubbele passage. Onder de schitterende glazen overkapping zijn galeries met moderne kunst, trendy winkels, clubs en sfeervolle restaurants. Niet alleen de afzonderlijke pakhuizen, maar ook de boven- en benedenstraat kunnen worden omgetoverd tot een spectaculaire omgeving.

Over Silk-PR, Events & Models
Silk-PR is de stuwende kracht achter het promoten van merken, mensen en organisaties. Succes, Inventive, Leadership en Knowledge zijn de basis van ons denken en doen. De divisie Silk-Events is een evenementenbureau gespecialiseerd in conceptontwikkeling en uitvoering van luxury fairs, doelgerichte events, bijzondere feesten, netwerkbijeenkomsten, incentives, autoraces, modeshows en productlanceringen. De divisie Silk-Models is hét bemiddelingsbureau voor mooie mensen. Onze modellen worden ingezet als mannequins, fotomodellen en hostesses of als visitekaartje tijdens promotours, evenementen en beurzen. Voor meer informatie: www.silk-pr.eu.